MENÜ

3 puana rağmen sıkıntı

Abone Ol Google News

Kusura bakmasın Carvalhal, bu kafayla kafasını daha çok kaşır! İnsan bindiği dalı keser mi hocam? Avrupa kupası maçı dahil, Ankaragücü maçında Necip, Aurelio, Fernandes’in uyumu gayet iyi, ne bozuyorsun takımı. Macera mı arıyorsun? Rakip kalmış 10 kişi. 60 dakika kenarda benim gibi maçı seyrettin. En akıllı işin; Egemen-Mustafa değişikliği... Çünkü küfürden nasibini alan Egemen, her an atılabilirdi. Yağmurun yanında, aynı şekilde de lügat da olmayan küfürler vardı. Kısacası, sağanak altında, yağmuru da yedik, hatırı sayılır küfürleri de. Hele Egemen’in yedi sülalesinin hatırı sayıldı. 5272 sayılı yasayı hafifletmeye uğraşıyorlar. Aksine ağırlaştıracaksın. Neyse yine maça dönelim. Helal olsun Ertuğrul’a taş gibi bir takım yapmış. Tribünün çirkinliği sahaya yansımamış. Adam gibi de top oynadılar. Beşiktaşlılar yerden kalkmadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın yabancılarına herhalde Türkiye’de para çok, futbolun parası çok fakat halı saha maçı gibi olduğunu söylediler. Kime mi; Q7, Simao, Edu’ya... Aslında ben Beşiktaş’tan bu sene fazla bir şey beklemiyorum. Neden mi Atletico Madrid’e 2 milyon Euro’ya gelmiş aynı gün yüzde ellisi 3.1 milyon Euro’ya Beşiktaş’a gelen Alves sahada yok. Edu’nun bonservisi 3 milyon Euro, ama bu oyuncunun takımdan aldığı 300 bin dolar. Aslanım Mendes. Bu takım senin eserin. Tabii ki senin eserin olacak, benim değil! Kulübün sahibi Yıldırım Demirören ile birlikte ben değil, sensin. Necip, Ernst dışarıda. Vallahi Carvalhal da en kısa zamanda gidici galiba.

Haberin Devamı

Bursa maçı mı? Bakın bu düşüncelerim Beşiktaş 2-1 galip olduğu halde geçerli. Sakın ola 3 puana göre konuştuğum düşünülmesin. Benim bütün duygu ve düşüncelerim, yorumlarım sahadaki futbola, sahaya yansıyan oyun anlayışına.

YORUM YAZ