MENÜ

Sıkıntılı maç

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lorant kenarda, oyuncuları saha içinde Fenerbahçe’nin nasıl oynadığını çözmeye çalışırken, Tümer’in klas vuruşuyla sarsıldı Kasımpaşa. Daha sonra Semih’in asistinde Deivid sahneye çıktı. İlk çeyrek dolmadan Sarı-Lacivertli ekip iki farklı öndeydi.
Skor avantajı, Fenerbahçe’de sanki ‘maç bitti rüzgârı’ estirdi. Gereksiz geriye ve yan paslar, durgun Kasımpaşa’yı canlandırdı. Sarı-Lacivertli savunmanın iki fazla güven hatasından ilkini Faruk kullanamazken, Tehoue affetmedi. Üst düzey oyuncuların forma giydiği Fenerbahçe gibi bir takımın böyle basit defans yanlışlığı yapma hakkı yok bana göre.
Farkın bire inmesi, uzun bir aradan sonra ilk 11’de oynayan Tümer ve Appiah’ın maç kondisyonlarının yetersiz olması ikinci bölümde Kasımpaşa’yı öne çıkardı. Fenerbahçe savunmasına kapanırken, kontra çıkışlarla çoğalamadı. Kenar ortalarında Semih, Kasımpaşa defansının içinde yalnız kaldı. Sarı-Lacivertli ekipte Roberto Carlos, Gökhan Gönül, Aurelio ve ağır sakatlıktan çıkmasına rağmen Appiah arkadaşlarına oranla daha istekliydiler. Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında futbol olarak pek tatmin etmese de, aldığı 3 puanla şampiyonluk yarışında varolduğunu gösterdi.
Kasımpaşalı oyuncular, maçı çevirmek için ikinci yarıda fazla çaba harcadı. Ancak nedense bir türlü topu tehlikeli bölgeye indiremediler. Kasımpaşa’nın golünü atan Tehoue, Fenerbahçe savunmasını maç boyunca çok hırpaladı. Attığı nefis golle de, yetenekli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Fenerbahçe’de Alex’in yanı sıra Deniz’in de forma giymemesi, Sarı-Lacivertliler’in sıkıntılı bir 90 dakika geçirmesine neden oldu.

YORUM YAZ