MENÜ

Sıkıntılı günler

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Yönetimi, transfer çalışmalarını her zaman olduğu gibi gizlilik içinde sürdürmeye gayret ediyor. Ama bilgisayar çağında maalesef her şey uzun süre saklı tutulamıyor. Menacerler, kulüp yöneticileri, futbolcular ve spor adamları arasındaki organik bağ nedeniyle bir yerlerden bomba patlıyor. Kanoute, Vagner Love, Shevchenko üçlüsünden ikisi Fenerbahçe formasını giyecek bir aksilik olmazsa. Hatta Kanoute’ye bitmiş gözüyle bakanlar bile var. Sarı-Lacivertli camianın ikinci rüyası Vagner Love. Shevchenko’yu isteyenler azınlıkta. Ben de aynı düşüncedeyim. Ukraynalı, futbola ve paraya doymuş. Artık keyif sürme planları yapıyor. Kanoute-Vagner Love ikilisi, Fenerbahçe’nin hücum bölgesini adeta uçurur. Ayrıca Kral Semih de var. Transferler gerçekleşirse Sarı-Lacivertli ekibin en güçlü yanı forvet hattı olur. Kulakları çınlasın efsane başkan Ali Şen, Vagner Love’u çok istiyordu. Brezilyalı, Fenerbahçe formasını giyerse, mutlu olanların başında o gelecek.
Fenerbahçe’nin kaleci sorunu var. Gökhan Gönül ciddi sakatlık problemi yaşıyor. Önder takımdan ayrıldı. Bu durumda defansın sağına da kesin takviye gerekiyor. Appiah ile Kezman, Fenerbahçe’nin sırtındaki kambur oldular. Ganalı sakat, Kezman ise çaptan düşmüş durumda. İkisinden de şu durumda faydalanmak mümkün değil. Ancak elden çıkarılmadıkça Fenerbahçe’nin transfer manevrası yapma şansı da azalıyor. Sarı-Lacivertli yönetimin, dışarıdan çok içeride başı ağrıyacak. Aurelio kalırsa ön liberoda fazla sıkıntı yaşanmaz. Bu konu da net değil. Fenerbahçe, “Obsiyonu kullandık, sorun yok” diyor. Aurelio’nun menaceri Bayram Tutumlu ise bunun geçersiz olduğunu iddia ediyor. Fenerbahçe, iki ön eleme oynayacak. Hazırlık kampı yaklaşıyor. Zico ile devam düşüncesi ağır bassa da, takımın teknik direktörü henüz belli değil. Sıkıntıların giderilmesi için zaman var gibi gözüküyor. Göz açıp kapayıncaya kadar günler tükeniyor. Transfer son ana sıkışırsa, kaliteli oyuncu tercihi azalır. Ayrıca pazarlık şansı da kalmaz.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde muhasebe müdürü Tamer Yelkovan’la gergin günler yaşamış. Rivayete göre Yelkovan’ın hatası yüzünden Fenerbahçe Kulübü, 1 milyon YTL ceza ödemek zorunda kalmış. Bunun üzerine Aziz Başkan, finans müdürünü azarlamış. Tamer Yelkovan da kızıp görevi bırakmak istediğini ifade etmiş. Nedense Aziz Yıldırım kabul etmemiş. İstifa krizi ikinci kez yaşanmasına rağmen Aziz Başkan’a takılmış. Tamer Yelkovan’da, bizim görmediğimiz, bilmediğimiz bir cevher var demek ki. Böyle olmasa, Aziz Yıldırım tarafından bu kadar korunmaz ve kollanmaz. Muhasebe müdürü Tamer Yelkovan ya bulunmaz Hint kumaşı ya da muhasebenin kralı. Ya da çok önemli işlerin önemli görgü ve bilgi tanığı. Bakalım tünelin ucu nereye çıkacak?

Haberin Devamı
YORUM YAZ