MENÜ

Selçuk'un günü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mehmet Topal bir gölge gibi Alex’i izledi. Brezilyalı da markajdan kurtulmak için her yolu denedi. Rakibinden sıyrıldığı az sayıda pozisyon da olsa Sambacı, gol fırsatı üretmek için her şeyi yaptı. Alex-Mehmet mücadelesi, maçın en enteresan görüntüsüydü. Galatasaray, sağ kanadı Barış ve Serkan, sol çizgiyi ise Volkan ve Arda kombinasyonuyla kapatınca Fenerbahçe, Gaziantep ve Sivas maçlarında olduğu gibi kanatlardan istediği gibi gelemedi. Selçuk, maç boyunca her açığı kapatma başarısı gösterdi. Lugano kırmızı kart gördükten sonra, savunmanın göbeğindeki başarılı futboluyla “stoper de oynarım” mesajı verdi.
Aurelio, Fenerbahçe’deki en kötü gününü yaşadı. Düşüşü devam ederse, yerini Maldonado’ya kaptıracak. Az pozisyonlu, mücadelenin ön plana çıktığı ilk yarıda, Servet’in Semih karşısındaki acımasızlığı dikkatlerden kaçmadı.
İkinci bölümün yirmi beş dakikasında Galatasaray baskı kurdu, Fenerbahçe seyretti. Tribün motivasyonu, Sarı-Lacivertli oyuncuları uyandırdı. Maça denge gelmişti ki, lüzumsuz kart görme uzmanı Lugano yine sahneye çıkıp, takımını eksik bıraktı. Hakan Şükür, Arda ve Alex’in yararlanamadığı pozisyonların dışında, her iki takım da fazla etkili olamadı. Ali Sami Yen’deki rövanşta, her iki takımın da bana göre tur şansı var.

YORUM YAZ