MENÜ

Lugano ve Çakır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe savunmasının göbeği maçın ilk dakikalarında uyuyup adam paylaşamını unutunca Hakan Şükür cezayı kesti. Edu-Lugano ikilisi bu hataya her zaman düşüyor. Lugano yenilen golün suçlusu. Uruguaylı yetmezmiş gibi sanki bilerek kendini attırdı. Hakemin kararından döndüğü nerede görülümüşki! Lugano itiraz hastalağı yüzünden takımını bir kez daha eksik bıraktı.
Galatasaray istekli taraftı. Önde basıp, oyunu 40 metreye sıkıştırdılar. Fenerbahçe baskı karşısında top yapmaktan, pozisyon üretmekte zorlandı. Sadece Alex’in kullandığı duran toplara umut bağladılar. Ayrıca ilk yarıda Sarı-Lacivertli ekipte motivasyon sorunu da gözden kaçmadı.
Fenerbahçe eksik olmasına rağmen yorulan Galatasaray karşısında önce dengeyi kurdu, ardından üstünlüğü aldı. Sahanın en iyisi Gökhan rakibin sağ kanadını her pozisyonda bozdu. Deivid driplingleriyle Galatasaray orta sahasını oyundan düşürdü. Galatasaray yan paslarla zamana oynarken yüksek toplarla gol aradı. Fenerbahçe ise golü daha fazla düşünen taraftı. Fenerbahçe Gökhan’ın uzun süre konuşulacak şık golüyle istediğini aldı. Ancak maçın hakemi Cüneyt Çakır, Gökhan’a gol attığı için çok kızmış olacak ki garip bir kararla genç oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 9 kişi kalan Fenerbahçe turu kopardım düşüncesindeyken uzatma dakikalarında Ümit Karan, Sarı-Lacivertliler’in tur hayallerini yerle bir etti. Kupa derbisinde oynanan futboldan çok maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın gündeme oturması sanırım çok konuşulacak.

YORUM YAZ