Kim gitsin!

Haberin Devamı ›
Eğer Fenerbahçe iki forvet oynayacaksa Alex’i onbire koymak, intihar etmek gibi bir şey olur. Christoph Daum maalesef bunu yaptı. Özer, Uğur ve Wederson kenarda otururken, Mehmet Topuz’u sol önde on yaşındaki çocuklar bile kullanmaz. Maalasef Daum dahiliğini gösterdi! Roberto Carlos yürüyor, Gökhan Gönül sağ çizgide yardım olmadan çaresiz çırpınıyor. Daum yine izleyici locasında. Güiza koşar gibi yaparken, Alex, Semih, Baroni ve Selçuk topu almak için bir adım atma zahmetini göstermiyor. Alman, sessiz tribünlere boş boş bakıyor.
Kasımpaşa’nın hakkını yiyemeyiz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Defanstan ayağa paslarla çıktılar. Orta alanda topu koşturup, yoğun pas trafiği ile Fenerbahçe’yi esir aldılar. Kasımpaşa üç gol buldu. Beş, altı net pozisyonu da kullanamadı. Volkan’ın kurtardıklarını hesaba katarsak, Fenerbahçe’yi netlemiş oluruz. İyi ki Şükrü Saracoğlu tribünleri boştu.
Carlos gitmek istiyor, Güiza huzursuz Beşiktaş derbisinden kaçıyor. Fenerbahçe çöküş bataklığının göbeğine yürüyor. Acaba Daum’un umurunda mı. Carlos mu, Güiza mı, Daum mu... Acaba kim gitsin!
Fenerbahçe bu sezon kazandığı maçlarda bile iyi oynamadı. Ama Sarı-Lacivertli ekibi Daum’un ikinci döneminde bu kadar çaresiz, aciz ve kişiliksiz gören olmamıştı.