MENÜ

Güle Güle Güven Ağa

Abone Ol Google News

Kulüp çevresi, üyeler “ağa” lakaplı Güven Sazak’ı elbette ki yakından biliyordu. Güven Ağa, sağlık sorunları yüzünden başkanlık koltuğunda kısa bir süre otursa da, ekibiyle birlikte kalıcı işlere imza attı.Bugün Avrupa standartlarının üzerinde olan Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nin arsa olarak kullanım hakkı onun zamanında alındı. O dönemde yönetimde bulunan Şevket Yılmaz’ın çabalarıyla, Fenerbahçe geniş bir kullanım alanı elde etti.

Haberin Devamı

Uche, Nielsen, Bülent Uygun, Rüştü, Kemalettin gibi isimler Güven Ağa zamanında transfer edildi. Yönetici ofislerinden paralarını alan futbolcular, Güven Sazak’ın getirdiği yenilikle banka hesaplarından prim ve transfer taksitlerini almaya başladılar.

Medya mensuplarının rahat çalışması için basın odası Güven Sazak devrinde yapıldı. Futbol takımının iyi antrenman yapma koşulları, Güven Sazak görevdeyken yapılandırıldı. Kulüp çevresinde çok sevilen, saygı duyulan kişilik yapısıyla bilinen Güven Sazak, Fenerbahçe sevdasından hiç ödün vermedi. Her zaman kulübün menfaatlerini ön planda tuttu. Fenerbahçe’nin Güven Ağasını dün son yolculuğuna uğurladık. Güle güle Güven Ağa. Mekanın cennet olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ