MENÜ

Fenerbahçe uygun adım

Abone Ol Google News

Slovak oyuncu, çizgiden içeriye hareketlenip yerden sert şutlarla rakip kaleyi yokladığı pozisyonlardan birinde Oğuzhan’ı avladı. Erken gol, tribünleri fark beklentisine soktu. Semih ile Alex, son dokunuşlarda şanslı olabilse sıkıntı denen illet Fenerbahçe’nin üzerinden gidecekti.

Haberin Devamı

Kenarda Aykut Kocaman, içerde Alex takımın öne çıkması için adeta yırtındılar. Nedense, Semih, Alex ve Gökhan dışında Sarı-Lacivertli oyuncular bu uyarılara duyarsız kaldı. Büyükşehir Belediye, gol için zaman zaman öne çıktı. Bu, kontratak için biçilmiş kaftandı. Nitekim, Fenerbahçe rakibi defalarca az adamla yakaladı. Semih ve Alex’e orta alandan yeterli destek gelmeyince, pozisyonlar tehlikeye dönüşmedi.

İlk yarının son dakikasında, Gökhan-Alex klasiği ile gelen gol Fenerbahçe’nin tüm gazını aldı. İkinci yarıda, sahanın her yerinde gözüken renk Sarı-Lacivert’ti. Stoch, Andre Santos ve Gökhan öyle bindirmeler yaptılar ki, rakip bekler illallah dedi. Semih, Gökhan, Alex ikinci bölümde de çerçeveyi bulamadı. Konuk takım, karşılaşmanın hiçbir bölümünde kopmadı. Sertliği asla düşünmezken, gücünün yettiği yere kadar Fenerbahçe’ye direndi. Bazı senaryo sevenlerin ağzına, ne yazık ki sakız vermediler.Fenerbahçe, şampiyonluk yürüyüşünde bir duvarı daha geride bıraktı. 3 puana sevinen tribünler, farklı galibiyetin çıkmamasına ise üzüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ