MENÜ

Fenerbahçe perdeyi sorunsuz açtı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin kadrosu tartışmasız, çok güçlü. O zaman “Goller neden uzatma dakikalarında geldi” diyenler olabilir. Nedeni çok açık; önde iyi basan Sarı-Lacivertli oyuncular, topu çaldıktan sonra 3. bölgeye kadar iyi geldiler. Ancak burada gol pozisyonunu yaratacak isabetli paslar çıkmayınca, Fenerbahçe’nin hayat bulması uzatma dakikalarına kaldı.

Hasan Ali 45 artı 1’de soldan kestiği topla Sow’u buldu. Senegalli, düzgün bir kafa vuruşu ile kapıyı açtı: 1-0

Bir dakika sonrasında bu kez Diego, soldan direk kaleye yönelirken Fernandao’yu kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Brezilyalı golcü skoru 2-0 yaptığında dakika 45 artı 4’tü...

Lawal’ın koordine ettiği Eskişehirspor 2. yarıda Fenerbahçe’nin üstüne geldi. Boş alan fırsatı bulan Sarı-Lacivertliler, gol bölgesine daha fazla çıkma fırsatı yakaladı. 55’te Diego’nun pası ile sağdan bindiren Şener’in yerden çıkardığı topa Sow plaseyi yaptı ancak top yandan dışarıya gitti. 58’de Causic, Meireles’e kasti faul yapınca, sarı kartı gördü. Bu oyuncunun karara tepki olarak topu yere vurması, Fırat Aydınus’un kartını kırmızıya çevirdi. 90 artı 1’de Alper’in arka direğe yaptığı ortayı, Sow kale çizgisinden dışarıya çıkarınca, maç Fenerbahçe’nin 2-0 galiyeti ile sona erdi. Pereira, Atromitos maçını düşünüp Fernandao, Diego ve Meireles’i fazla riske etmedi.

YORUM YAZ