MENÜ

Alex-Semih yetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önce Alex’ten başlamak istiyorum. Futbol alanında özgürlüğü bulduğunda, topla adeta cilve yapıyor. İstediği zaman tempoyu yükseltti, rakibin biraz öne çıktığını görünce, takımı rolentiye alarak Partizan’a fren koydu. Nefis bir de gol attı.
Keşke Alex, 90 dakikaların genelinde bizleri futbol keyfinden mahrum bırakmasa.
Semih’in sakatlanması, Samandıra’ya kabus bulutlarını indirdi. Doktorlar, ‘oynarsa sahadan 1 ay uzak kalabilir” dedi. Nöbetçi golcü, ‘Ağrım yok, oynayacağım’ diyince, Aragones’ten 23 numaralı formayı kaptı. İyiki de ısrar etmiş oynamak için. Orta alanda her bölgede savunma yaptı. Uzun ters toplar kullanıp, oyunu açtı. Nöbeti unutmayıp, golünü de attı.
Gökhan sakatlık sonrası, bir türlü patlama yapamamıştı. Partizan rövanşında sağ çizgiyi iyi kullandı. Kazım’dan pek fazla destek görmese de, savunma ve ofansta takım oyununa katkısı fazlaydı. Fenerbahçe için Partizan mücadelesi Şampiyonlar Ligi kapısını açmak yönünden önemliydi. Sakat ve eksikler nedeniyle maç öncesi kuşkular vardı, ama iki kaptan Semih ve Alex’in futbol resitali sırp ekibine yetti. Gruplarda Fenerbahçe, daha güçlü takımlarla eşleşecek. Oradan Semih, Alex, Gökhan gibi Guiza, Kazım, Uğur, Roberto Carlos ve diğerleri de yürekten oynamalı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde hedef yarı final ya da final ise, bu kadroya gereken takviyeler mutlaka yapılmalı. Yoksa, 2-1’den sonraki Fenerbahçe, çok saç baş yoldurur. Fenerbahçe’ye gruplarda, bugünden başarılar.

YORUM YAZ