MENÜ

Havlu...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hagi ile yakalanan trend ve fiyakalı yolda bu kez rakip Trabzonspor. Avni Aker’de erken gelen bayram havası. Karadeniz sahilinde muhteşem bir atmosfer üstelik küfürü olmayan, helal. Puan kaybetmeye hakkı ya da haddi kalmayan konuk takımın nasıl oynayacağının senaryosu hafta içi Florya’da yazılmıştı zaten. Korkmaya hacet yok Misimoviç, Elano ve Pino üçü bir arada. Ne olursa olsun Hagi’nin cesaretine şapka, hele nostalji yapıp Hollandalı’yı anımsarsak geceyle gündüz kadar fark. Ne diyelim fazla sinir bozmadan tek cümleyle; Allah kurtarmış...

Maça girersek futbol karaborsa, ara ki bulasın, her iki takım da aynı düşünceleri paylaşıp merkezi kalabalık tutunca daha doğrusu sigortaya gidince ortaya çıkan filmin adı kör dövüşü. Pozisyon söz konusu değil bazen Pino öte tarafta Burak o da yaprak kıpırdatmayacak cinsten ara sıra bazı bazı... Gol mucizeyle gelecekti o mucizenin imzası da Servet’ten geldi. Tecrübeli krampon kolayı zora sokunca Umut affetmedi, uzatmalarda bir tane daha yine aynı isimden.

5. yenilgiyle tanışış ve yıkım. Yazık oldu İnsua’nın emeklerine ya da hâlâ yüreğiyle oynayan birkaç Galatasaraylı’ya. Hagi’ye şapka demiştik ama oyuncu değişikliklerini bir kez daha gözden geçirmeli Rumen hoca. Misimoviç ve Cana‘nın kenara gelmeleri mantıklı gelmedi. Bundan sonra ne olur? Zor olur be dostlar, zor olur. Arda ve Baros gelir takım düzelir demek sizi kandırmak olur, bize yakışmaz. Son söz ağır abilere, sezon başında bu kadar hataya imza atarsan sonun havludur.

YORUM YAZ