MENÜ

Zor oyunu bozar

Abone Ol Google News

Daha iyi bir başlangıç olamazdı. Kura şansı, o fırsatı değerlendirdiğinde anlam kazanıyor. Tıpkı dün geceki gibi. Bu zorlu arenada kötü rakibi yakaladığında kazanırsan, sonrasında işler kolaylaşıyor.

Haberin Devamı

Bu arenada belirleyici en önemli unsurlardan biri karakter. Nagatomo gibi, Fernando gibi.. Bu düzeydeki oyuncuların şampiyonlar ligi düzeyinde kusursuz oyunları takımın diğer defolarını da perdeliyor.

Belhanda’nın hayal kırıklığı, Emre’nin değişen pozisyonunun etkisiyle yetersiz kalışı hücumda devamlılığı sekteye uğratsa da tribünün ittirmesiyle yükselen tempo, oyunun ibresini Galatasaray lehine çeviriyor.

Bir de saha dışı var ki, gecenin en çok iz bırakanı. Galatasaray için belli oldu ki iç saha performansı Şampiyonlar Ligi macerasının en önemli belirleyicisi olacak.

Burada diğer iki maçı da kazanması muhtemel Galatasaray’ın. Tribünün gücünü, takımın en ihtiyacı olduğu anlarda hissediyor futbolcular. Lokomotiv’in topu alıp, oyunu yönlendirmeye başladığı anlarda özellikle.

Galatasaray, diğer iki rakibinin puanları paylaştığı gecede olabilecek en iyi senaryo ile kazandı.

Haberin Devamı

Ancak endişe verici bir durum söz konusu. Eldeki oyuncu grubu ile lig-avrupa kulvarlarının ne kadar yıpratıcı olacağını kestikmek güç. Keyif kaçıran bir macera var ufukta.

Galatasaray, şampiyonlar liginin en kısıtlı kadrolarından biriyle gruplar ötesini zorlamaya çalışacak.

Zor oyunu bozar. Galatasaray keyifli ama çok zorlu bir kulvarda.

Bu zorlu yolda daha fazla kalite daha fazla karakter lazım.

YORUM YAZ