MENÜ

Terim virüsü nasıl kaptı?

Abone Ol Google News

O maçlar kesinlikle oynanmamalıydı. İbrahim Kalın konuştuğu anda hayat durmalıydı ülkede. Tam da bugün yaşadığımız gibi yaşamalıydık. Ama o puslu havada, bilgi sahibi olmadan ve sağlıklı öngörüde bulunacak insan sayısı azken konuşulanlar/yazılanlar? Ya Terim pozitif çıktıktan sonra atılan tweetler, koparılan yaygara?

Haberin Devamı

Olmuyor. Bilgi sahibi olmadan adres/zanlı aramaya kalktığınızda tezinizin bir tarafı eksik kalıyor. Galatasaray’da gelinen nokta şu; 3 önemli idarecinin test sonuçları pozitif. Ve hala şüpheli olanlar var. Durum Fenerbahçe basketbol takımınınkine çok benzer. Fenerbahçe’nin zanlısı İspanya deplasmanı. Peki Galatasaray’ın?

İyi düşünün. “Fatih Terim, bu maçlar oynandığı için enfekte oldu” diyebilecek tek bir bilim insanı var mı ülkede? Terim'in doktoru bile, "Spor camiasından hastalığı olan birileriyle teması var. O kişeler de tespit edildi" diyor. Doktorun verdiği adres net.

Neymiş? Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray yönetimi ve Terim durum değerlendirme toplantısı yapmış. Maçlar oynanmasa o toplantı olmazmış.

Haberin Devamı

Bakın yine varsayım. Bilgi yok. O zaman soruyorum? Yurt dışı temaslı Galatasaraylı idareciler kişisel önlemlerini alsa, karantina kurallarına uysa yaşanacak mıydı bunlar?

Bir soru daha; neden Albayrak ailesinin tamamı gözetim altında. Onlar da mı yönetim toplantısına katıldı?

YORUM YAZ