MENÜ

Tarihi fırsat kaçıyor

Abone Ol Google News

Hazirandan bu yana değişen çok şey yok. Hatta marttaki Letonya maçına kadar gitmek lazım.

Haberin Devamı

Değişen tek istisna, Cengiz Ünder’in vites yükseltmesi. Marsilya performansını buraya taşıması çok umut verici. Bu kadar istekli ve formdayken onu kullanmakta ısrar etmeyişimiz ise anlamsız.

Son altı aydır oyunu belli standartta tutamıyoruz. Kısa süreli yükselişlerimiz var. İsviçre maçının başı, Galler karşılaşmasının kısa bir bölümü ve dün gece golleri bulduğumuz zaman dilimleri. Sonrasında kabul ediyoruz rakibi. İtalya ya da Karadağ farketmiyor.

Ve olmayacak işler yapıyoruz! Yediğimiz ilk golde Merih sahte koşuya aldanıyor, Kaan ofsaytı bozmamak için öne çıkıyor. Mert, arkasına kaçırıyor rakibini.

Bu takım Galler’den iki ay önce tıpa tıp gol yemişken üstelik.

İsyan edemeyince, rakiplerimiz istediklerini yapmaya başlıyor. Bu oyuncu grubu rakibin şablonunu bozacak herhangi bir aksiyona giremiyor. Bireysel direnç de yok. Dün gece Cengiz’in yanına koyabileceğimiz ikinci bir oyuncu yok. Onu da 90 dakika sahada tutmuyoruz! Kenan’ı, sekmeye başlayıp, sakatlanınca alıyoruz kenara.

Haberin Devamı

Sahadaki tepkisizlik, kulübede de devam ediyor.

Elimizde ezberi bozulmuş, özgüvenini yitirmiş, isyan etmeyen bir grupla en kritik haftaya giriyoruz. Tarihi bir fırsatı geri tepmek üzereyiz.

YORUM YAZ