MENÜ

Misli.com şifreyi kaldırıyor

Abone Ol Google News

Misli.com-TFF anlaşması ticari görünebilir ama esasen bir vizyon. Misli.com, futbolseverlere yeni bir pencere açıyor. Açılan bu pencerenin ardında şeffaf bir yayıncılık, korsan yayınla mücadele ve elbette kulüplerin ciddi kazanımları var. Bu yönüyle bakıldığında ticari anlaşmadan çok uzak, Türk futbol ailesine kazanım sağlayan bir birliktelikten söz etmek mümkün. Futbol izlemek için küçük ya da büyük bir bedel ödenmesi gereken bu dönemde, futbolseverlerin sevdalısı oldukları takımları şifresiz ve ücret ödemeden izleyebilmeleri bu birlikteliğin en önemli unsuru.

Haberin Devamı

Tarihi fırsat

2. ve 3. Lig’de mücadele eden 100’ün üzerindeki takımın, yeni sponsorluklarla ekstra gelirler elde etmesinin önü de açılıyor. Bu bakımdan bakıldığında 2. ve 3. Lig kulüplerine sunulmuş tarihi bir fırsattan söz etmek mümkün. Zorlukları yok mu elbette var. Stadyumların fiziki şartları, Türkiye gibi geniş bir coğrafyada hemen hemen her lokasyona ulaşma zorunluluğu, ciddi operasyonları beraberinde getirecek. Misli.com CEO’su Burak Şimşek ve arkasındaki enerjisi yüksek ekip, soyundukları bu zorlu görevin farkında ve çok heyecanlı.

Haberin Devamı

Birkaç kulvarda yarış

Demirören Holding Yönetim Kurulu’nun sonsuz desteğini alarak birkaç kulvarda birden yarışmayı amaçlıyorlar. Voleybolda Sultanlar Ligi sponsorluğunun ardından, Türk futboluna yapılan bu katkı başka dinamikleri de harekete geçirecek gibi görünüyor. Misli.com bu bakımdan hem iddaa ekosisteminde hem de Türk sporunda lokomotif rolüne soyunmuş durumda. Görünen o ki, misli.com’un hamleleri bunlarla sınırlı kalmayacak.

YORUM YAZ