MENÜ

Kalite yetebilirdi...

Abone Ol Google News

Galatasaray için atak sürekliliğinin devam ettiği bir başlangıç oldu. Halil, ceza alanı dışına kendini attı, Kerem Aktürkoğlu ise doğrudan Sivas'ın kalbine koşu yaptı. Mertens'in bu bölgedeki top kullanma soğukkanlılığını da unutmamalı. Kerem'in direkten dönen pozisyonu da böyle gelişti. Halil, savunma merkezinden uzaklaştı, Galatasaraylı oyuncular ceza alanına koşular yaptı.

Haberin Devamı

Mertens'in topa dokunmadan yaptığı asisti de bu kısma yazmalı.

Galatasaray için her görüntü iyimser ancak son haftalarda bariz şekilde bir problemleri var. Pozisyonlara çok kolay girmelerine rağmen, bu üretkenliği skora çeviremiyorlar. Galatasaray adına final haftalarında endişe verici tablo bu. Bir gol buldukları ilk yarıda ikisi direk, biri net 3 pozisyonları daha var.

İkinci yarı 46-66 arası Sivas tarafındaki değişiklikler sonuç verdi. Galatasaray, bozuk zeminin de etkisiyle korunmacı bir tavırla kendi alanında kaldı. Bu geri çekilişler, olası sakarlıkları ve hataları beraberinde getiriyor.

Galatasaray, final dakikalarına bırakmaması gereken, koparamadığı bir oyunda puan kaybı yaşadı. Üretkenlikleri ve kolay pozisyon buluyor olmaları, ligin kritik haftalarında onlar adına umut verici. Bu kadar üretip, skorbordu değiştiremeyişleri ise bugün Fenerbahçe'nin arkasında kalmalarının en önemli nedeni. Galatasaray daha isabetli oynamalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ