MENÜ

Hep bir tarafı eksik

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için iki net gelişme var. Birincisi, sahaya yetenekli ayaklar girdikçe hücum zenginliğinin artması. Valbuena ağırlığını koyup, Mehmet Ekici 11'e dahil olunca çok net gördük bunu. İkincisi bu sezon hiç olmadığı kadar mücadele etmesi.

Haberin Devamı

Hafta içindeki Avrupa maçı sonrası, üstelik ikinci yarıda bu kadar tempo yaparak. Aslında taraftarın önemli desteğini üçüncü bir unsur olarak koymak gerek ama işler iyi giderken! Zira, pas hataları, adresi bulmayan toplar ağır tepki görüyor Kadıköy'de.

Bunların arasına girmeyecek ancak iyi gözüken bir başka durum ise Kasımpaşa'ya boş alan verilmemesi. Yenen iki gol de set hücumunda, verilen penaltı da. Kasımpaşa'dan kontra yememek de başarı. Bunun yanı sıra Neustadter ve Skrtel'in bu kadar kolay vurdurması kabul edilir değil.

Kasımpaşa'nın özellikle ilk yarıda çok adamla gelmesi, topu iki çizgi arasında dolaştırıp atakları finalize etmesi... Asıl problem yaratan buydu. Savunmasının önünde devasa bir boşluk var Fenerbahçe'nin. Oradaki ikiliyi bir türlü bulamadı. İkililerden biri iyi olduğunda diğeri hep vasattı. Mehmet Topal'ın hataları, yanlış pasları. Elif'in performansının hızla düşüşü.

Haberin Devamı

Jailson'u arıyor Fenerbahçe. Hep bir tarafı eksik takımın. Yetenek varsa, enerjisi yok. Mücadele gücü varsa sahaya kalite koyacak oyuncusu az.

Kasımpaşa ise ikinci yarı başında yediği baskı dışında hep istediğini yaptı. Eduok'un sorumsuz vuruşları olmasa galip bile gelebilirlerdi.

Geçen hafta adeta Yeni Malatyaspor'un ceza sahası içinde oynamışlardı. Kadıköy'de de oynanabilecek en iyi oyunlardan birini sergilediler.

Kan kaybeden ligimizde, Kasımpaşa fark yaratan birkaç takımdan biri.

YORUM YAZ