MENÜ

Hande Sümertaş

Abone Ol Google News

Büyük kulüp taraftarları, aralarındaki kalın çizgiyi belirginleştirmek için her fırsatı kollar oldu. Mehmet Demirkol'un, Hande Sümertaş hakkındaki yorumları sonrası başladı sosyal medya derbisi!

Haberin Devamı

Eski görüntüler, videolar, açıklamalar vs vs.. Olay yeri inceleme ekipleri gibi oldu sosyal medya kullanıcıları.

Bu büyük pazardan nasiplenmek isteyenler çok ucuz bir dille hedef haline getirdi bir çalışanı. Öyle bir seviyeye indi ki tartışma/kavga, Mehmet Demirkol rahatsızlığını anlatan bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yine bilgi üzerinden değil algı üzerinden konuşmalar, iddialar gerçekleştiği için kimse işin aslını sorgulamak istemedi.

Mesela şu anda bile Hande hanımın yayıncı kuruluşta ne iş yaptığını bilen insan sayısı çok az. Öğrenmek için çaba da yok. Yayıncı kuruluş olan bitenden çok rahatsız.

Sosyal medya operasyonu yapıldığını düşünüyorlar. Onlara göre, gerçek kişiler tarafından kullanılmayan hesaplar kullanılıyor çoğunlukla.

Hande Sümertaş ile ilgili cinsiyetçi ve şiddeti teşvik eden söylemler için hukuki durum incelemesi yapar haldeler. Hande hanım ve diğer kuruluş çalışanlarının açık hedef haline geldiği düşüncesindeler.

Haberin Devamı

Onlara göre, VAR sistemiyle ilgili manipülasyonlar sonrası Sümertaş ile oluşturulan gündem, bu sistematik saldırının devamı.

Hande Sümertaş'ın Galatasaray ya da beIN SPORTS'ta bir 'spor profesyoneli' olarak icraatları tartışmaya açık ancak bilgi üzerinden konuşmak, benzer konularda daha sağlıklı tartışma ortamları sağlar.

Öte yandan tartışmayı noktalar mı ya da seyrini değiştirir mi bilmiyorum. Hande hanım Amerika macerası öncesi okul yıllarında iyi bir Fenerbahçeli'dir. FIFA CIES'te ve Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki spor yönetimi eğitimi sırasında ise Galatasaray'a sevdalanmış bir profesyoneldir.

YORUM YAZ