MENÜ

Daha iyisi mümkün..

Abone Ol Google News

Cebielitarık, 9-1 gibi dizilince rakip yarı alanın tam merkezi rahatça dolaştığımız bir alan oldu. Özellikle Çalhanoğlu, bulduğu bu lüksü iyi değerlendirdi. Topu, tehditkar olduğumuz bölgeye kolay getirdik. Buna rağmen ceza alanı içinde hücumcularımızı bulamadık.

Haberin Devamı

Çözüm, dar alanda hızlı davranmaktı. Kerem’in çok kalabalık bir alandaki kişisel becerisi, farkın nasıl geleceğini işaret etti. Cebelitarık savunmacıları hızlı pas yaptığımızda ne yapabileceklerini bilemedi aslında.

Rakip 10 kişi kalmışken, Halil’in golü de benzer şekilde gelince yapılacak tek şey, kalabalık Cebelitarık merkezine saldırmaktı. Bu planda ısrarcı olmadık. Burak’ın duvar misali 3 asisti, ikinci yarıda da bu şekilde hücum etmemizi işaret ediyordu oysa ki...

Kuntz, iki beki değiştirerek yerden-sert kenar ortalarında ısrarcı oldu. Skoru da böyle büyütebildik. Bu plan da işlemişken, topu havaya kaldırışımız, aceleci bir tavırdı. Soğukkanlı kalıp, aynı aksiyonlarda ısrarcı olabilsek, skorbordda 10’u görmek de mümkündü.

Gün sonunda 6-0’a burun kıvırmak elbette mümkün değil. Ama 22’de 10 kişi kalan Cebelitarık’a karşı alınan bu sansasyonel sonucu hemen dün gecede bırakmamız lazım.

Haberin Devamı

Letonya, Karadağ ve çok eksik Norveç’e nasıl yakalandığımız belleklerde.

Ayağımıza gelmiş büyük bir fırsat var. Ve Karadağ çok savaşçı.

Salı akşamı çok daha fazlasına ihtiyacımız var.

YORUM YAZ