MENÜ

Zorlanmadan kazandı

Abone Ol Google News

Malatya’da çok rahat bir ilk yarı oynadı Trabzonspor. Hiç zorlanmadan gelen 2 gol Karadeniz ekibini rahatlattı. Gaziantep maçı sonrası gösterilen tepkilere bakarsak takımın etkilenmediğini ve işlerine baktığını gördük. Bence de doğru olan buydu. Hüseyin Çimşir orta alanda Sosa’nın yanına iki Abdülkadir’i koyup N’diaye ve Mikel’i kulübeye çekmi∫ti. Forvetler Sörloth, Nwakaeme ve Ekuban etkisizliğiydi. Ama bu açığı Sosa ve Abdulkadir Ömür kapattı. Sosa bir asist bir gol atarak takımını bu yarıda taşıyan isimdi. Malatyaspor golle birlikte rakibin dengesini bozdu ve üst üste beraberliğe çok yaklaşsa da soyunma odasına önde giden Trabzonspor oldu. Üstüne gidildiğinde çok kırılgan ve temassız oynayan Malatyaspor karşısında Trabzonspor Nwakaeme ile çok rahat 3. golü buldu. Başakşehir karşısına aynı puanla çıkacak olan Trabzonspor Malatya’dan mutlu dönmeyi başardı...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İlk yarı biterken Trabzonspor ceza alanı içerisinde Hüseyin’in eline çarpan topta Ali Palabıyık devam derken VAR dan hiçbir uyarı gelmedi mi!

Haberin Devamı

Maçın starı

Tabi ki Sosa. Arjantinli gol atıyor, attırıyor ve ileri yaşına rağmen sahada basmadık yer bırakmıyor. Dolayısıyla bu kiritik galibiyetin mimarı olarak gecenin yıldızı olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Maçın olayı

Şimdiye kadar bütün maçlarda sahada kalan ve takımı golleriyle sürükleyen Sörloth’ün ilk yarı biterken oyundan çıkması. Kendini bırakması taraftara ‘eyvah’ dedirtti Başakşehir maçı öncesi...

Kısa mesaj

27 bin kapasiteli stada sahip Malatyaspor’un kiritik bir dönemde Trabzonspor ile oynadığı maça 10 bin Taraftarı gelmesi düşündürücü. Üstelik bu rakamın 1500’e yakın misafir. İğneyi yönetime batırırken çuvaldızı Malatya taraftarı kendine batırsın.

YORUM YAZ