MENÜ

Yönetim dikkatli olmalı!

Abone Ol Google News

Trabzonspor, aynı Başakşehir ve Galatasaray gibi şampiyonluk rüzgarını arkasına almış bir ekip olarak ertelemeden en fazla etkilenen takım diyebiliriz. Ancak yaşanan küresel salgından ötürü herkes şartlara uymak zorunda. Peki liglerin başlamasına kadar Trabzonspor ligin lideri olarak nasıl bir strateji içinde olmalı? Önce yönetimden başlayalım. Bir kere söylemde çok dikkatli olunmalı ve kelimeler itinayla seçilmeli. Taraftara hoş görünmek gibi bir zorunluluk içinde hissetmemeli yönetim kendisini.

Haberin Devamı

Psikolojik destek gerekli

Bunu neden söylüyorum; Trabzonspor şu anda iki kulvarda da başarılı bir performans sergiliyor. Benim gördüğüm Trabzon taraftarı takımından mutlu ve polemiklerle takımının yıpratılmasını istemez. O nedenle verilen kararlara uyup işine bakmalı Trabzonspor. Futbol takımı ise yerlisiyle yabancısıyla topbaşı yapar yapmaz fizik olarak çabuk toparlanır. Ama önemli olan psikolojik olarak durumları nasıl? Burda iş teknik kadroya düşüyor. Mutlaka psikolojik bir danışman gerekirse toplu terapilerle mental hazırlıkta yapılmalı. İmajımızı zedeler Bu yöntem aslında tüm takımlar İçin geçerli hatta bir ihtiyaç diyebilirim. Bir de bu Obi Mikel konusuna değinmeden geçemeyeceğim. Kariyerli ve ünlü bir isim olarak Mikel ayrılışından sonra dış basına verdiği olumsuz demeç sadece Trabzonspor’u değil Türkiye’yi de imaj olarak zedeler. Bu tür ayrılıklarda daha hassas olmalıyız.

Haberin Devamı

Fırsat vermeyelim

Tabii ki hiçbir futbolcu kulübün üstünde olamaz. Ama futbol evrensel bir spor unutmayalım. Bizler misafirperverlik konusunda örnek bir ülke olarak bu konularda kimseye fırsat vermeyelim derim...

YORUM YAZ