MENÜ

Yeter ki inanalım

Abone Ol Google News

Karadağ deplasmanında beklenenin aksine rakip kaleciye top değmeden kalemizde golü gördük. İşin en kötü tarafı da tribünden bunu çok net hissettik, resmen anlık da olsa dağıldık. Karadağ farkı 2’ye çıkarabilirdi, çünkü bizim takımın ruh hali hiç iyi değildi. Oysa sabırlı ve kontrollü bir futbola ihtiyacımız vardı. Özellikle Karadağ sol kanattan etkili bindirmeler yapınca, savunma anlamında zorlandık. Sonrasında oyunda dengeyi kurduk ama yeterli değildi.

Haberin Devamı

Neyse ki Milli Takım’ın iki çabuk ve genç ismi biraz olsun nefes aldırdı. Çünkü moralli rakip karşısında topun bizde olması yeterli değildi. Birilerinin çıkıp sürpriz yapması, fark yaratması lazımdı. İşte farkı Abdülkadir harika bir asistle Kerem’e yaptı ve genç futbolcu Milli Takım’daki üst üste attığı gollere bir yenisini ekledi ve kendimize geldik. İkinci yarı Berat çıktı, Orkun girdi. Bu orta alanda daha ofansif bir mesajdı. Orkun da attığı nefis golle hocasını mahcup etmedi.

Kuntz, yorulan Halil’i, Kenan Karaman ile değiştirdi, bana göre bu isim Burak Yılmaz olmalıydı. Tecrübeli golcü dün gece çok çalışsa da gününde değildi. Tabi ki böyle kritik bir maçta, öncelik kazanmak olunca, tercihlere de saygı gösterdik. Dün geceki zafer tüm takımın. Ama bazı isimler biraz daha öne çıktı. Kim mi derseniz, savunmada Çağlar ve hücumda Abdülkadir Ömür bu galibiyeti taçlandırdılar. Açıkçası 2022 Dünya Kupası umudumuz devam ediyor, havlu atmak yok. Rakip kim çıkarsa çıksın, yeter ki inanalım...

Haberin Devamı
YORUM YAZ