MENÜ

Yarışa hazır kadro

Abone Ol Google News

Trabzonspor genç isimlerle kamuoyunda müthiş bir heyecan yarattı. Tabii ki en çok merak edilen bu aşının geçen sezonki tadı verip vermeyeceği. Burada bana göre soru işareti olan kısmı yeni alınan yeteneklerin genelde Trabzon dışından olması. Çünkü geçen sezonki parlayan isimler Trabzon altyapısının ürünüydü. Ve oyuncuların tek isteği şanstı. Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı başta olmak üzere birçok genç isim Ünal Karaman’ın yönetiminde güzel bir tat verdiler.

Haberin Devamı

Adına yakışır şekilde

Bu sezona bakarsak eldeki kadro yerlisiyle yabancısıyla mental olarak yarışa hazırlar. İşte önemli olan gelen ve gelecek olanların takıma ne kadar sürede uyum sağlayacağı... Bu süreyi kısaltırsa şampiyonluk yolunda Trabzonspor iddiası güçlenir. Bana göre Tabzonspor kulüp yapısı kurumsal hafızasını bu çocuklara aktarmak gerek. Bir de başta söylediğim gibi gençlik aşısını Trabzonspor’un ruhuyla birleştirip Cemil Usta Sezonuna ismine yakışır bir giriş yapabilir.

Transferler belirleyici olacak

Hücum hattında geçen sezon devre arasında Burak gitti, bu açığı Rodallega ve Nwakaeme ve de orta alaının sağladığı ofansif destekle kapattı. Bence bu sezon bu bölgeye yapılacak transferler Trabzonspor için yarışta belirleyici olur diye düşünüyorum. Bir de bu sezonun geçen sezondan farkı çıta yükseğe kondu. Bakalım bu yükseklik baskı yapacak. Ya da takımı pozitif yönde motive mi edecek. Bunun yanıtını yeni sezonda göreceğiz...

Haberin Devamı
YORUM YAZ