MENÜ

Ya Diagne satılamazsa?

Abone Ol Google News

Galatasaray transferde strateji hatası yapıyor. Sadece Diagne üzerinde baktığımızda bir kulüp, bir alıcı karşısında bu kadar elini belli edemez. Sizin elinizde 20’si başka takımnda da olsa 30 gol atmış bir kral var. Geçen sezon da elinizde bir gol kralı vardı ve nasıl satıldığı ortadayken, Diagne’yi bu kadar ayağa düşürmek bence büyük hata. Diyelim Diagne’yi satamadınız, ne yapacaksınız, kadro dışı mı bırakacaksınız? Yani Eren Derdiyok’a yaptğınızı mı yapacaksınız? Böyle bir şeyin olması tabii ki mümkün değil. İşte bu nokta da şu an Afrika Kupası’nda olan oyuncunun gerçek sahibi olarak hareket edilmeli. Ayrıca Diagne takımda kalırsa pozitif anlamda Galatasaray’da daha etkili bir performans göstereceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Paraya ihtiyacı var

Muriç ve Deniz Türüç konusunda Galatasaray’ın avantajı büyük. Rize geçen sezon ligde kalmak için kiralık oyuncularla mücadele etti ve şimdi ortada bir takım yok. Hem oyuncuya hem de paraya ihtiyacı var. Muriç için oyuncu artı ciddi para teklifi bu transferi çözer. Kayserispor ise borçlu yapısı ve transferi kapalı bir takım olarak zor bir dönem yaşıyor. Deniz Türüç de belirtti, “Kimse bana 10 milyon Euro vermez” diye. İki önemli isim ve takıma katkıları çok yüksek olacak oyuncuları tereyağdan kıl çeker gibi kadronuza alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çıtayı yükseltirler

Burada Abdurrahim Albayrak gibi tecrübeli bir yönetici iki kulüple de masaya oturduğunda hem Galatasaray’ı hem de bu kulüpleri memnun edecek bir çözüm bulabilir. Takasta kullanabileceğiniz ama kaldıklarında pek faydalanma şansınız olmayan zayıf isimleri de değerlendirmiş olursunuz. Babel, Adem Büyük ve Şener gibi önemli isimlerin takıma katkıları konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Forma rekabetinde çıtayı fazlasıyla yükseltirler.

YORUM YAZ