MENÜ

Sivas'ta sessiz gece

Abone Ol Google News

Bu sezon beklentilerin altında kalan iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı. Geçen hafta Avrupa'ya veda eden Yiğidolar etkisiz kalırken, Antalya ikinci devrede rakip kaleye yüklendi. Ancak Samassa kalesinde devleşince karşılaşma golsüz bitti.

Haberin Devamı

Avrupa nedeniyle yorgun Sivasspor, koronavirüs ve sakatlıklar nedeniyle Antalya karşısına dar bir kadroyla sahaya çıktı. Antalya cephesi ise 8 maç sonra alınan Ankaragücü galibiyetinin moraliyle Sivas’a geldi. Bu sezon sahasında 3 puanla tanışamayan Yiğidolar siftah yapmak istiyordu. Sivas oyuna agresif başlasa da rakip ceza alanına girmekte zorlandı. İlk 20 dakikada akıllarda kalan Kayode’nin kaçırdığı, daha doğrusu Boffin’i geçemediği andı.

Penaltı iptal!

24'te Appindangoye'nin, Hamilton ile omuz omuza mücadelesi penaltı olarak değerlendirdi Halis Özkahya. VAR'dan gelen uyarı üzerine Özkahya penaltıyı iptal etti...

30. dakikadan sonra baskıyı artıran Sivasspor Gradel ve Kayode ile rakip kalede tehlikeli oldu. Antalyaspor bu baskı karşısında telaşsız, hata yapmadan iyi bir savunma ile Sivas’a gol izni vermedi.

Haberin Devamı

Çabalar yetmedi

İkinci yarı Antalyaspor’un daha 3 puana istekli olduğunu gördük. 61'de Podolski'nin, Nuri’nin pasında sol çaprazdan yerden sert şutunu Samassa kurtarmayı başardı. Ersun Yanal, Hamilton ve Sidney Sam’i alıp iki enerjik isim Gökdeniz ile Orgill’i oyuna soktu. Sivasspor kulübesi 75'te Kone hamlesini yaparak skoru bozmayı hedefledi. 76’da Orgill’in üst üste gol girişimlerini Samassa önlemeyi başardı. Son dakikalarda iki ekipte de skoru bozma isteği vardı. Açıkcası dün gece golü atanın kazanacağı bir 90 dakikaydı. Ancak iki ekibin çabaları yetmedi ve birer puana razı oldular.

YORUM YAZ