MENÜ

Sivas kaçtı Malatya yakaladı

Abone Ol Google News

Malatya’da ilk yarıda daha etkili olan taraf Sivasspor’du. Konuk ekip önemli eksikleri olmasına rağmen bir deplasman takımı olarak bunları sahaya yansıtmadı. Malatlaspor’da i∫ler iyi giderken son iki maçta alınan yenilgiler keyifleri bozdu. Acquah ve Adem ilk 11’e dönerken Hamza Hamzaoğlu uzun süredir oynayan bazı isimleri kulübeye çekti. 18’de Gradel’in asistinde Erdoğan takımını öne geçirdi: 0-1. Yenik duruma düşen Malatya 25. dakikada Chebake’nin ortasına güzel bir yarım vole vuran Fofana ile skoru 1-1’e getirdi. Oyunu bırakmayan Sivaspor’da bu defa roller değişti. Dakikalar 35’i gösterirken Erdoğan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Gradel rakip savunmanın arasından vurduğu kafa şutuyla takımını 2-1 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoruydu. 62’de sol kanattan yapılan kavisli ortaya Tetteh yükselip yakın mesafeden kafayla vurdu, Ali Şaşal önledi ancak dönen topu yine Tetteh ağlara yolladı: 2-2.

Haberin Devamı

Sonuç maçın hakkı!

Oldukça çekişmeli geçen ikinci yarıda iki takımın da kazanma isteği seyir zevkini yükseltti... Malatyaspor’un attığı 2. gol sonrası Yatabare ile tartışan Fajcal, Felix ile yer değiştirdi. Rıza Çalımbay, Kayode hamlesiyle son kozunu kullandı.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekipte de Umut Bulut ve Lukoki oyuna giren isimlerdi. Özet olarak 90 dakikaya baktığımızda; iki takımdan biri kaybetseydi ‘yazık oldu’ derdik. 2-2’lik sonuç maçın hakkıydı..

YORUM YAZ