MENÜ

Roma olmadı, hedef Almanya

Abone Ol Google News

Dün gece ne hayallerle gelmiştik Fatih Terim Stadı’na... Kazanıp, grupta işi son maça bırakmadan çıkmaktı hedefimiz. Ama 90 dakika boyunca talihsizlikler yakamızı bırakmadı. Bir de bunlara kötü futbol ve beklenmeyen savunma hataları eklenince adeta kâbus gördük. Daha maçın başında Gulbrandsen sakatlandı ve yerine Okan Buruk, Aziz Behiç’i soktu. Bu biraz garip bir tercihti. Çünkü kulübede daha yaratıcı isimler vardı ama hoca Behiç’i oyuna aldı.

Haberin Devamı

Stoperler çıktı

Sonrasında Mehmet Topal’ın sebebiyet verdiği penaltı ile çöktük. Basit savunma hatalarıyla gelen gollerle devreyi 3-0 geride kapattık. Stoper mevkisinde devre arası Epureanu, ikinci yarıda Skrtel sakatlanıp çıkınca, Başakşehir genlerine uymayan bir 11’le mücadele etmek zorunda kaldı. Açıkçası Başakşehir ilk maçta 4-0 kaybetmişti ama ilk golü yiyene kadar futbol olarak sahada vardı.

Sezonun en kötüsü...

Dün ise 41 karşılaşmadır evinde yenilmeyen Galatasaray’ı mağlup etmenin morali ve ciddi bir taraftar desteğiyle daha iyi motive olmasını beklediğimiz Başakşehir, belki de sezonun en kötü 90 dakikalarından birini oynadı. Tabii ki bu sonuç dünyanın sonu değil. Umarım bu bir iş kazasıdır ve Okan Buruk’un öğrencileri Almanya’da zoru başarıp, gruptan çıkar. Önemli olan inanacımızı kaybetmemek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ