MENÜ

Rakipler Aslan'ı çözdü

Abone Ol Google News

Glasgow’da takke düştü kel göründü. Süper Lig için yeterli gözükebilen kadronun sıradan bir ön eleme için bile ne kadar yetersiz olduğunu gördük. Turnusol kağıdı gibi açığa çıktık. Sezona iyi başladı dediğimiz Belhanda özüne döndü, sapır sapır döküldü. Müthiş kariyerli Babel forvet olmasına rağmen hücumu hiç düşünmeden geri paslarıyla, boyalı saçıyla oyuna renk kattı! İşte bu ruhla, bu mücadeleyle maçın kazanılması zordu. Özellikle kısa paslar ve geriden oyun kurma planına rakip önlemini almış. Derbi de Fenerbahçe sadece bunu yaparak beraberlik alıp gitti. Rangers’ta benzer bir taktikle Galatasaray’ı çözdü.

Haberin Devamı

Vizyon aşağı gidiyor

İlk yarı biraz üstünlük kurduk gibi gözükse de ikinci yarının başında üst üste yediğimiz gollerle oyundan düştük. Oysa üstüne gidildiğinde rahat pozisyon bulabileceğimiz bir rakip karşısında hemen reaksiyon göstermeliydik. Diagne oyuna girip Falcao ile çift forvete döndük ama iş işten geçmişti. Çünkü rakip havayı yakalamış ve bunu kırabilecek bir Galatasaray yoktu sahada. Bu temponun yetmediğini geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde görmüştük.

Haberin Devamı

Dün geceye baktığımızda da Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için bile yetmedi bu tempo. Son dakikalarda gelen gol kimseyi aldatmasın. Belki de gerçekleri görme açısından Avrupa’ya veda Galatasaray yönetimine bir mesaj olur. Şunu açıkca gördük ki artık Galatasaray vizyon olarak çıtası uluslararası başarılardan, lokal başarılara doğru aşağıya bir gidişi gösteriyor.

YORUM YAZ