MENÜ

Psikolojik üstünlük!

Abone Ol Google News

Son zamanlarda iki takımın arasında oynanan derbiler beklentinin çok altında geçiyor. Bizim maç öncesi öngörülerimizi doğrulayan bir ilk yarı izledik. İlk 11’ler de oynanan oyun da şaşırtmadı.

Haberin Devamı

Tabi ki bunun ana nedenlerinden biri futbol iklimimiz. Özellikle Erol Bulut’un üzerindeki baskı ve kredisinin az oluşu ister istemez sahasında da olsa böyle bir futbola itti Fenerbahçe’yi. Pozisyonların hemen hemen hiçbirinin organize olmayışı herşeyi anlatıyordu. Sistemden çok sistemsizliğin ön plana çıktığı bir kördöğüşü izledik. Daha çok topla oynayan taraf Galatasaray olsa da gole yaklaşan ve daha net pozisyon bulan taraf Fenerbahçe’ydi.

İkinci yarısı öne geçenin büyük bir avantaj yakalayacağı bir 45 dakikaydı. Mustafa Muhammed ile gelen golle baskı yemiş olsa da psikolojik üstünlük Galatasaray’a geçti. Fenerbahçe’nin panik futbolu ister istemez son vuruşların etkisiz kalmasına neden oldu. Bulut’un Mesut hamlesi bir nebze olsun takımı kıpırdattı ama yeterli olmadı...

Gecenin sorusu

Federasyon bundan sonraki maça seyirci alımlarında yanlış algıya sebep vermeyecek şekilde hassas olmalı. Bu konuda kararı kim veriyor, önemli!...

Haberin Devamı

Maçın starı

Gecenin yıldızları Galatasaray’ın orta alandaki iki ismi Taylan ve Emre Kılınç’tı.

Maçın olayı

Mostafa Mohamed'in ilk defa ilk 11 oynadığı derbide galibiyeti getiren golün sahibi olması.

Kısa mesaj

Gustavo'suz Fenerbahçe’nin önünde uzun bir maç serisi var. Erol Bulut’un sadece Ozan Tufan ile bu bölgeyi halletmesi çok zor gözüküyor.

YORUM YAZ