MENÜ

Paşa attı Sivas baktı

Abone Ol Google News

Erzurum ve Ankaragücü’ne yenilerek düşüşe geçen Kasımpaşa evinde dirildi. Sivasspor’a karşı Hajradinovic’in enfes frikiğiyle öne geçen Lacivert-Beyazlılar, Aytaç’la sonucu belirledi. 25 puana ulaşan İstanbul ekibi devreyi mutlu bitirirken 24 puanda kalan Yiğidolar ise hayal kırıklığı içindeydi.

Haberin Devamı

İstanbul’da öngörülere göre Sivasspor’u daha favori gösteren bir maçtı. Ancak öyle bir ilk yarı izledik ki Kasımpaşa oynadığı futbol, attığı goller ve kaçırdıklarıyla maçı erken bitirdi. Yıllardır izlerim; kötü zamanları da oldu ama Sivasspor’u bu kadar silik izlemedim. Hadi ilk gol Hajradinovic’in nefis frikiğinden geldi, bireysel beceriye girer. Aytaç’ın attığı ikinci gol amatör takımın yemeyeceği düzeydeydi. Kasımpaşa kanat akınlarıyla, ara toplarıyla nefis hücum geçişleriyle hem orta alan hem de savunma olarak Sivasspor’u çaresiz bıraktı. Konuk ekipte tek kanatlı kuş gibi sadece Gradel’in çabaları da bir yere kadardı. Özellikle Goiano’nun olduğu Sivasspor savunmasının sağ tarafının inanılmaz açıklar verdiğini gördük. İlk yarı 2-0’lık Kasımpaşa üstünlüğüyle bitti...

Haberin Devamı

İlginç Kayode tercihi

İkinci yarıya Çalımbay iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Ziya ve Kone girdi, Fajcal ile Goiano yoktu. Sivas dengeyi kurmuş gibi gözükse de hücumda pek verimsizdi. Sivasspor’un saha içindeki formsuzluğu gerginliği de getirdi. Uğur ile Gradel’in sözlü kavgası hiç de hoş görüntüler değildi. Kasımpaşa ilk yarıdaki iyi futbol ve skorun avantajını ikinci yarıda korudu ve hak ettiği 3 puanı aldı. Sivasspor adına pek de anlayamadığım bir başka olay yenik duruma düştüğün bir maçta Rıza hocanın Kone’yi ikinci yarının başında oyuna sokarken Kayode’yi uzatmalarda sahaya sürmesiydi.

YORUM YAZ