MENÜ

Önce galibiyet!

Abone Ol Google News

İki ezeli rakibin kaybettiği bir haftada lig sonuncusu Denizlispor karşısında oynamak, Fenerbahçe için çok büyük bir avantajdı. Emre Belözoğlu ilk kez teknik patron olarak çıktığı maçta daha önce tribünden izlediği takımında nelerin iyi gitmediğini biliyordu. Ama ilk 30 dakikaya baktığımızda pek değişen bir şey yoktu. Bu bölümde en net gol pozisyonunu Sacko ile Denizlispor kaçırdı. Yine uzaktan Sagal’ın şutunu son anda Altay çıkardı. Bugünkü futbolda istatistik ve rakamlara bakarak çok aldatıcı yorumlar geliyor. İkinci yarı baskılı başlangıç rakibe şok pres ve erken bir gol hedeflenerek başlandı. Düşüncede doğru ancak uygulama da sahaya yansıması tatmin edici değildi. Fenerbahçe bu sezon en başarılı olduğu organizasyondan golü buldu. Caner’in kornerinden Samatta ağları havalandırdı. Samuel ve İrfan Can hamlesi Fenerbahçe’ye hareket getirdi. Açıkçası böyle bir hafta da Fenerbahçe için iyi futboldan önce galibiyet geliyordu. Nitekim 90 dakikaya bakarsak futbolun skorun gerisinde kaldığı bir maç izledik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu hafta içi antrenmanlarda, 'Kapanan takımlara puan kaybeden takım olarak nasıl oynamamız gerekir? Ona göre çalıştık" dedi. Bu oyun mu çalışılan merak ettim?

Maçın starı

Samatta attığı çok şık kafa golüyle Fenerbahçe’nin 3 puan için zorlandığı dakikalarda takımını rahatlattı.

Maçın olayı

Erol Bulut’un gol atamadığı için eleştirilmesine rağmen ısrarla şans verdiği Samatta, Emre Belözoğlu’nun ilk maçında gol orucunu bozması...

Kısa mesaj

Fenerbahçe’de değişiklik kenarda oldu ama saha içinde değişen bir şey göremedik. Sanırım futbolcular bu haftaki maç sonuçlarının çok da farkında değillerdi.

YORUM YAZ