MENÜ

Olmazsa olmaz Muriç

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maça kalesinde gördüğü şok bir golle başladı. İlk yarıdaki istek, tribündeki taraftarı etkilemedi. Rakibin savunmadaki kırılganlığı bu maç böyle gitmez dedirtti. Gençlerbirliği’nin iki beki Ahmet Oğuz ve Erdem’in sakatlığı nedeniyle o bölgede oynayan Candeias yetersiz kaldı. Üstelik önünde de Sessegnon’un defansif zaafını Yanal iyi gördü. Şu gerçeği gördük ki Fenerbahçe için Muriç olmazsa olmaz. İkinci yarıda Fenerbahçe sakatlık nedeniyle iki zorunlu değişlik yaşadı. Yanal, Serdar’ın yerine Ferdi’yi alıp savunmada üçlüye döndü. Emre’nin yerine de Jailson orta alanda yer aldı. Başkent ekibi adına söylenecek fazla bir şey yoktu. Hamza Hamzaoğlu gelişinden sonraki en etkisiz maçlarından birini oynadı. Nadir ve Rahmetullah hamleleri biraz hareket getirse de yeterli değildi. Özetle iki haftadır kazanamayan Fenerbahçe önündeki zorlu iki maç öncesini kazasız geçirip hem 3 puan hem de moral kazandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yanal, savunma konusunda sezon başından beri arayış içinde. Sakatlıklar ve cezalar da olsa istikrar sağlanamadı. Dün de Sadık Çiftpınar’ı gördük. Bu arayış süresi uzamadı mı!

Haberin Devamı

Maçın starı

Muriç. Fenerbahçe’nin golcüsü iki gol attı, asist yaptı. Takımı için ne denli önemli olduğunu gösterdi. Bir başka isim de ikinci yarıda giren Ferdi. Genç yıldız, bana niye bu zamana kadar şans vermedin dercesine resital yaptı.

Maçın olayı

Fenerbahçe’de oyundan çıkan 3 ismin de adale sakatlığı olması düşündürücü. Zorlu maçları göz önüne alırsak Fenerbahçe için alarm demektir.

Kısa mesaj

Fenerbahçe gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı İçin Gençlerbirliği galibiyetini baz almamalı, aldatıcı olur.

YORUM YAZ