MENÜ

Motivasyon umut verici

Abone Ol Google News

Rakip güçlü olunca motivasyon da başka oluyor. Genelde hazırlık maçları performansımız yeterli değildir. Ama dün gece Alman Milli Takımı karşısında doğruları yaptığımızda isimlere bakılmaksızın neler yapabileceğimizi gördük. Bu maçın yazısını skordan bağımsız olarak ele almalıyız. Şenol Güneş’in sahaya sürdüğü 11’e baktığımızda olası farklı bir yenilgi havamızı bozar mı endişesi yok değildi. Üstelik eylül dönemi milli maçları pek iyi geçirmemiştik. Belki rakip de bize benzer bir anlayışla bir takım sahaya sürmesi 90 dakikayı daha dengeli hali getirmişti. Ama biz şunu net gördük ki eğer özgüveniniz varsa rakip önemli değil. Dün gece de oyunun belli bölümlerinde müthiş ve akıllı bir baskı uyguladık. Bu kararlı baskı aynı zamanda etkili top kapmalarla birleşince 3 nefis gol bulduk. Tabiki böyle güçlü bir ekol karşısında zaman zaman doğal olarak pozisyonlar verdik ve kalemizde goller gördük.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İlerleyen dakikalarda rakip hücumlardaki kırılganlığımız ve basit hatalarımızı gecenin bizim adımıza olumsuz tarafıydı. Bunu aşar mıyız?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kalecimiz Mert Günok başarılı performansıyla takımı ayakta tutan faktörlerdendi. Gecenin yıldızı Efecan’dı. Nasıl Alanyaspor’da alt liglerden gelip formayı söke söke aldıysa, milli takımda da verilen şansı çok iyi kullandı.

Maçın olayı

Alternatifli kadroya rağmen ortaya konan motivasyon gecenin önemli unsuru, maçın da öznesiydi.

Kısa mesaj

Sonuç olarak berabere kalsak da bardağın yarısı dolu diye bakabileceğimiz iyi bir provaydı...

YORUM YAZ