MENÜ

Milli takım klasiği

Abone Ol Google News

Dün gece bir milli takım klasiği izledik! Şenol Güneş Hollanda maçını düşünerek sarı kart sınırında olan isimleri yedekte tutup rotasyon bir 11 sahaya sürmüş olabilir. Ama hiçbir mazaret bizim ilk yarıda oynadığımız, daha doğrusu oynayamadığımız futbolun gerekçesi olamaz. Tamam Enes penaltı kaçırdı da diğerleri çok mu iyi oynadı. 2020 Avrupa Şampiyonası'na giderken grup maçlarındaki milli takımla bu takım arasında her yönden derin bir uçurum var. Sanırım pandemi öncesi ve sonrası olumsuz anlamda en geriye giden milli takım biz olduk. Karşımızda güçsüz ve sadece koşarak savunma yapan bir rakip karşısında gelişi güzel sağdan soldan ortalarla koskoca bir ilk yarıyı net pozisyon bulamadan bitirdik, acı ama gerçek…

Haberin Devamı

Azap çektirdi

İkinci yarı malum değişikleri görünce hocam niye bize bu azabı çektiriyorsun demeden edemedik. Bu milli takımda Burak cezalıysa golcünün Halil olduğunu sen de biz de biliyoruz. Enes ısrarın hem seni hem de Enes’i bitiriyor. Mümkünse bir ara ver çocuk da hedef olmaktan kurtulsun… Oyuna devre arası giren 3 isim de gol atıp Güneş’e de bize de nefes aldırdı. Yine de bu maçı kazanmak ama böyle kazanmak çok düşündürücü. Milli takımda ciddi bir özgüven sorunu var ve Hollanda maçı öncesi iyimser olmak zor.

Haberin Devamı

Umarım yanılan biz oluruz ama sıkıntı bir anda çözülecek gibi gözükmüyor. 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki silik görüntü devam ediyor ve ne oynadığımız belli değil maalesef… Neyse ki bireysel farklar gollerimizi getirdi de bir iş kazası yaşamadık… Bir tesellimiz de gol yemeden bu maçı bitirmek. Çünkü az ama net pozisyonlar yakaladı rakip ancak Uğurcan geçit vermedi en azından… Artık aklımız gözümüz Hollanda maçında, bu geceyi çabuk unutalım derim.

YORUM YAZ