MENÜ

Mensah fark yaratır

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de devre arası bir transfer harekâtı olacağı kesin. Muhtemelen birçok isim üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bu isimlerden biri de Kayserispor’un yıldızı Bernard Mensah. Orta alanda Emre, Gustavo ve Ozan Tufan’dan oluşan üçlüye böyle bir takviye gerekli mi? Aslında Fenerbahçe’de en çok tartışılan mevkiler savunma ve kanatlar. Orta sahada ise geniş bir oyuncu havuzu var. Ancak oyuncu tiplerine baktığınızda, birbirine benzer isimler olduğunu görüyorsunuz.

Haberin Devamı

Çok yönlü bir oyuncu

Emre-Gustavo-Ozan üçlüsünü zorlayacak bir futbolcu yok. Bu nedenle Mensah, mantıklı bir transfer hamlesi. Önce Kasımpaşa, sonrasında Kayserispor’da izlediğimiz Ganalı futbolcu, klasik bir 8 numara gibi gözüküyor. Ancak yetenekleri ve özellikleri sayesinde sahanın ortasında hemen her bölgede oynatabilirsiniz. En dikkat çeken yönü ise dikine oynamayı sevmesi ve atletik yapısı. Fenerbahçe’nin orta sahasına baktığınızda, Mensah gibi topu alıp rakip yarı alana katedecek, süratle topu hücum hattına taşıyacak bir isim olmadığınız görüyoruz.

Haberin Devamı

Taraftar etkisi

Açıkçası oyuncuyla ilgili tek soru işareti, her ne kadar iyi performans sergilese de yeteneklerini ve potansiyelini şu ana kadar tam olarak sahaya yansıtmamış olması. Ancak Emre ve Gustavo gibi iki kaliteli ismin yanında, Bernard Mensah’ın da seviye atlaması ve fark yaratması yüksek ihtimal. Ayrıca Fenerbahçe taraftarının önünde oynaması da Ganalı futbolcunun potansiyelini ortaya çıkarmasında önemli bir etken olur

YORUM YAZ