MENÜ

Maçın yıldızı Okan Buruk

Abone Ol Google News

Beklenen kasırga dün gece ilk 45 dakikada Rize’deydi. 6 haftadır kazanamayan ev sahibi ekip, yeni hocası Okan Buruk’la ilk maçında ilk yarıda Fenerbahçe’yi sahadan sildi. Rakibi karşısında beklemek yerine hücum düşenen ve çabuk geri dönen Rizespor 11 dakikaya 3 gol birden sığdırarak adeta rakibini sürklase etti. Peki Okan Buruk’un elindeki sihirli değnek takıma değdi de bu futbol mu ortaya çıktı? Bana göre dün gece ilk yarıda bir tarafta doğruları yapan ve yapamayanları izledik. Cocu’nun Fenerbahçe’si sadece Ayew’in yan direkten dönen şutu haricinde tek bir pozisyon yaratamadı. Okan Buruk ise savunmaya Saadane’yi çakıp orta alanı Ali Çamdalı ve Musa Çağıran ile sağlama aldı. İkinci yarıda da Rizespor çok doğru oynadı ve skoru koruyup, hızlı hücumlarla rakibini zorladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Okan Buruk rakibini doğru analiz edip, müthiş bir taktik disiplin uygularken; acaba Cocu ve ekibi Rizespor’u hiç analiz etmedi mi?

Maçın starı

Bir oyuncu söylemek gerekirse; Boldrin. Rizespor’un tüm hücum organizasyonlarını yönetti. Ancak bu maçın tartışmasız tek bir yıldızı var: Okan Buruk.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Çaykur Rizespor’un 11 dakikada attığı 3 gol... Yeşil- Mavililer attıkça attı, Fenerbahçe ise savunma anlamında 3 golde tüm zaafları yaşadı.

Kısa mesaj

Cocu’nun yaptığı hiçbir hamle karşılık bulmuyor, Hollandalı kenarda adeta boşa çırpınıyor. Fenerbahçe Yönetimi için hamle yapma zamanı, çoktan geldi de geçiyor

YORUM YAZ