MENÜ

Kupa 1 öncesi rotasyon gelebilir

Abone Ol Google News

Okan Buruk, üst üste alınan 4 galibiyetten sonra Beşiktaş karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Elinde; güçlü ve moralli bir kadro var. Ancak iki kulvarda mücadele etmenin zorluğunu bilen Buruk, salı günkü Manchester sınavı sebebiyle Beşiktaş maçında rotasyon düşünebilir.

Haberin Devamı

Devler Ligi’nde iddiasını devam ettirmek açısından zorlu bir Manchester deplasmanı öncesi Beşiktaş karşısına çıkacak olan Başakşehir’i bugün nasıl bir maç bekliyor... Genç teknik adam Okan Buruk, lige kötü başlangıç yapan ekibini çok hızlı bir şekilde ayağa kaldırmayı başardı. Üst üste alınan 4 galibiyetten sonra Beşiktaş karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Elinde güçlü, tecrübeli ve moralli bir kadro var. Belki milli takım kadrosunda olan isimler kötü sonuçlar nedeniyle biraz moralsiz biraz da yorgun olabilir. Ancak iki kulvarda mücadele etmenin zorluğunu bilen Okan Buruk, salı günkü Manchester United sınavını göz önünde bulundurarak bugünkü Beşiktaş maçında biraz da rotasyon düşünebilir.

United planı ayrı

Rakibinin kaleden başlayan ciddi savunma zafiyetini düşünürsek ofansif silahlarının hepsini bu maçta kullanacağını düşünüyorum. Çünkü Manchester United’e karşı daha savunma ağırlıklı bir kadro düşünüyordur Okan hoca.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Süper Lig’de içeride ve dışarıda aynı formatta oynayan Başakşehir, Beşiktaş karşısına da 3 puan parolasıyla ve ofansif bir oyun anlayışıyla çıkacaktır.

Kim ön plana çıkar?

Sürpriz yok tabi ki Edin Visca. Bosnalı oyuncu, her ne kadar milli takımına gitmiş olsa da hepsinde ilk 11 oynamadı ve çok da yorgun değil. Tabii ki Visca’nın yanında Demba Ba ile orta alanda yükselen formuyla Berkay’ın, Aleksic’in ve İrfan Can’ın kilit isimler olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Rafael ve son Gençlerbirliği maçında oyuna girip iki asistle takımını 3 puana taşıyan Chadli de Okan Buruk’un önemli kozları.

YORUM YAZ