MENÜ

Konya evine zaferle kavuştu

Abone Ol Google News

Konyaspor’dan kaleci Sehiç cezalı, Ümraniyespor’da ise Serkan Kırıntılı omuz sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. Ümraniyespor’da Recep Uçar ile Konyaspor’da İlhan Palut hocalar da cezaları nedeniyle takımınlarının başında yer almadı. İlk yarıya baktığımızda iyi oyununa rağmen ligde galibiyeti olmayan Ümraniyespor’un yine aynı doğru futbolu sahada yansıttığını gördük. Herşeyi iyi yapıp skora yansıtamamak bir şeyin bir yerde eksik olduğunu gösteriyor. Cevabını ilk yarı biterken gördük.

Haberin Devamı

Oldukça denk giden karşılaşmada soldan Guilherme’nin ortasında Muhammet rakibine rağmen şık bir kafa golü atıp takımını öne geçirdi. Bence Ümraniyespor’un iyi oynayarak sonlandıramadığı futbolunda eksik olan bu dokunuştu. İki teknik direktör takımının mücadelesinde taktik disipline sadakat yüksek olunca 3 puanı düşünen takımların mücadelesi de güzel oluyor.

2 gol VAR’a takıldı

59’da Calvo kalabalık savunmanın arasından yükselip kafa ile Ümraniyespor ağlarını ikinci kez havalandırdı. Ancak uzun süren VAR incelemesi sonucu Konyaspor’un bu golü ofsayt nedeniyle iptal oldu. Son bölümde Ümraniyespor’un Umut ile gelen beraberlik golü de VAR’dan elle atıldığı için iptal oldu. Konyaspor zor da olsa 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ