MENÜ

Kartal'a transfer şart

Abone Ol Google News

Hazırlık karşılaşmasında Beşiktaş ile TFF 1. Lig ekibi Altınordu 2-2 berabere kaldı. Açıkçası bu maçın mesajı; şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, kadrosuna takviye istiyor. Hangi mevkilere derseniz orta alan ve forvet hattı güçlenmeli.

Haberin Devamı

Beşiktaş ikinci yarı öncesi yaptığı son hazırlık maçında temposuz bir futbol sergiledi. Altınordu karşısında Ljajiç ve Elneny hariç hemen hemen lig kadrosunu sahaya süren Abdullah Avcı için aslında iyi bir pravo oldu. Öne geçmesine rağmen Karius’un hatası ile beraberliği yakalayan Altınordu karşısında zaman zaman savunmada kademe hataları gördük. Zaten Altınordu’nun attığı 2 golde de bunu net olarak anladık. Tabii ki burada orta alandan başlayan aksaklıklar sonucunda İzmir ekibi nefis bir gol attı. Tecrübeli Burak kaliteli bir frikik vuruşuyla takımını beraberliğe taşıdı.

Görmezden gelinmemeli

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle birlikte genç isimleri izledik. Aslında Beşiktaş için hafta içi Erzurum’da oynayacağı kupa ve evinde yapacağı ikinci yarının ilk maçı olan Sivasspor mücadelesi öncesi soru işaretleri var. Top ayağındayken iyi gözükse de rakipteyse zaaflar yaşadı Kartal. Açıkcası bu maçın mesajı; şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, kadrosuna takviye istiyor. Orta alan ve forvet hattı daha güçlenmeli. Tabii ki bu bir hazırlık maçı. Puan karşılaşmasının motivasyonu farklı olsa da bir takım eksikleri görmezden gelmek aldatıcı olur...

Haberin Devamı
YORUM YAZ