MENÜ

Kartal nefes aldı

Abone Ol Google News

Sahasında puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, işi şansa bırakmak niyetinde değildi. Zaten bunu daha ilk dakikadan itibaren en uçtan başlattığı etkili presle gösterdi. Erken gelen penaltı golü ve yenilen şok beraberlik golüne rağmen hemen ardından 2. golü bulmaları, 3 puan kararlılıklarını gösteriyordu. Sergen Yalçın, golcüsü olmayan 11’e bir de son dakika Atiba eklenince futbol aklını sahaya sürdü. Kayserispor, cevap vermek istese de gücü yetmedi. Çabuk pas ve yerden oynamayı hedefleyen Beşiktaş bunu da büyük ölçüde sahada uyguladı. Gökhan Töre, çaresizlikten gol bölgesinde yer alırken, akıllı futbolcunun her mevki de oynayabileceğini gösterdi. İkinci yarıda Kayserispor’un Ramazan ve Emre Demir gibi iki çabuk ismi oyuna aldığını gördük. Baskıyı ikinci yarıda devam ettiren Kayserispor’a nefes aldırmayan Siyah- Beyazlılar, ‘bir Ankaragücü maçı daha yaşamak istemiyoruz’ mesajı verdiler. Şampiyonluk yolunda zorlu Rize deplasmanı öncesi geceyi fire vermeden kapatan Beşiktaş bir nebze olsun rahat bir nefes almış oldu. Kara-Kartal’ın tek üzüntüsü Rosier ve Necip’in cezalı duruma düşmeleriydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın, son zamanlarda 60’tan sonra temposu düşüyordu. Dün gece maçı başladığı gibi bitirdiğine göre ne değişti.

Maçın starı

Kevin N’Koudou, önemli isimlerin sakatlık yaşadığı dönemde ilk 11 şansını iyi kullandı. Kayserispor karşısında sol kanadı müthiş etkili kullandı. İki de gol atarak skora direkt katkı yapmayı başardı.

Maçın olayı

3 tane golcüsü olmamasına rağmen Beşiktaş, Kayserispor karşısında bol pozisyon ve bol gollü bir maç oynamayı başardı.

Kısa mesaj

Bazen eksiklikler farklı çözümler üretir. Düşünüp de yapmadığınız için fırsattır böyle durumlar. Sanırım Beşiktaş golcüsüz de nasıl kazanılırı oynadı dün gece.

YORUM YAZ