MENÜ

İstanbul Paşa'sı!

Abone Ol Google News

Süper Lig’de 12. haftanın açılış maçında Kasımpaşaspor, Denizlispor’a şans tanımadı. Koita (2) ve Varga’nın golleriyle 3 puana ulaşan Lacivert-Beyazlılar sahasındaki yenilmezlik serisini 13 maça taşıyıp kendi rekorunu geliştirdi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa eksikler yüzünden savunmasını tamamen değiştirmişti. Denizlispor’da dikkat çeken değişiklik; kalede Pantilimon’un yerine Cenk Gönen’in olmasıydı. Maça atak başlayan Ege ekibi, 9’da Sacko ile net fırsatı kullanamadı. Pas yüzdesi düşük ve temposuz ilk yarının başladığı gibi golsüz bitmesi beklenirken 6 dakikada 3 gol oldu. 36’da sol bekte oynayan Yusuf’un yerden pasında Koita’nın dokunduğu top Mustafa Yumlu’ya çarpıp Cenk’in bakışları arasında ağlara gitti: 1-0. Üç dakika sonra kaleci Ramazan’ın da kararsızlığından yararlanan Recep Niyaz skoru dengeledi:1-1. 42’de Varga’nın ortasında Koita ev sahibini yine öne geçirdi: 2-1. Uzatmada Sagal’ın vuruşunda topun üst direkten dönmesi konuk ekip için talihsizlikti.

İkinci mucize gerçekleşmedi

İkinci yarıya da ev sahibi golle başladı. 51 de Yusuf’un şutunda kaleci Cenk’ten dönen topu Varga ağlara yolladı:3-1. İki farka rağmen reaksiyon göstermekte geç kalan Denizlispor iyi planlanmadan kurulan kadronun sıkıntılarını yaşıyor. 90+2’de penaltıdan Rodallega ile golü bulup, 3-0’dan iki uzatma dakikası golüyle 3-3 bitirdikleri Başakşehir deplasmanını akıllara getirdiler ama bu kez olmadı. Dün Kasımpaşa beklediğinden çok daha rahat bir 3 puan aldı, 2014’teki 12 maçlık İstanbul’da kaybetmeme rekorunu 13 maça taşıdı. Denizlispor için tehlike çanları biraz erken çalmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ