MENÜ

İmdada Lopes yetişti

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Kayserispor mücadelesinde ilk yarı tek kale bir oyun izledik. Ancak tek kale futbol sadece bir penaltı getirdi bunu da Mensah değerlendiremedi. Açıkcası Kayseri, Antalyaspor’un Galatasaray’a uyguladığı defans taktiğini denedi. Önde bile basmayan ev sahibi ekip sadece kendi ceza alanının içinde ve önünde kümelendi. Beşiktaş’ın çilingiri Ghezal’ın olmayışı kilit pas sıkıntısı yarattı. Aboubakar’ın yerinde oynayan Güven kayboldu gitti. Açıkçası hücum edenin ve karşılayanın olduğu kısır bir ilk yarıdan gol sesi de çıkmadı. İkinci yarıda biraz daha rakip kaleyi düşünse de savunma güvenliğini elinden bırakmayan Kayserispor karşısında Beşiktaş baskıyla rakibi hataya zorladı. Açıkcası ligimizde kapanan rakipleri açmak için ekstra yapmanız gerekiyor. Dün gece Beşiktaş için eksik olan buydu... İmdada Lopes‘in sebebiyet verdiği penaltı yetişti. Nkodou kilidi açtı, 90+6'da da Hasiç skoru belirledi: 0-2.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Alanya yenilgisinden sonra Sergen Yalçın dış sahada ikinci kere sol savunmada Nsakala’yı oynatıyor. İç sahada ise ilk 11 de Rıdvan’ı görüyoruz. Dün geceye baktığımızda geriden iyi top çıkartan Rıdvan tercihi daha doğru olmaz mıydı!

Haberin Devamı

Maçın starı

Kayserispor’un 18 yaşındaki kalecisi Doğan sadece iki penaltıdan birini kurtarmakla kalmadı, kaledeki kendinden emin duruşuyla gelecek için kazanç olduğunu gösterdi...

Maçın olayı

Centilmence geçen gecede, daha 9. dakikada Beşiktaş adına Mensah’ın penaltıyı kaçırması. Atsa 3 puana ulaşmakta takımını çok rahatlatabilirdi.

Kısa mesaj

Tamamen savunmayı düşünen ve sadece rakibin hatasını bekleyen bir puanı hedeflemiş Kayserispor karşısında Beşiktaş’ın hücumu seven iki bekinin katkısı daha çok olabilirdi...

YORUM YAZ