MENÜ

Hoş geldin İstanbulspor

Abone Ol Google News

Finallerin bir kazananı olur her zaman. Ancak bu finalin bana göre bir farkı vardı. İki güzel teknik adam kazandırdı bu final Türk futboluna. Mustafa Gürsel de Osman Zeki Korkmaz da aynı Recep Uçar gibi inandıkları yolda taviz vermeden yürüdüler. Bu yolun ucunda ilk ikiden çıkmak da vardı, Play-Off finalinden gelmekte. işte maç öncesi tablo buydu ve özgüvenleriyle takımlarının başında sahaya çıkıp tüm sonuçlara saygı duyarak takımlarını yönettiler. Maçın ilk yarısı tribünlerin verdiği coşkuyla beklentinin üzerinde tempolu ve çekişmeli geçti. İstanbulspor'un ilk golü atarak psikolojik üstünlüğü ele aldığı karşılaşmada müthiş bir ilk yarı sonu izledik. VAR devreye girdi, Bandırma penaltıdan beraberliği sağladı. 1-1 bitecek derken VAR niye devreye girdi ve İstanbul'un penaltısı geldi, kaptan İbrahim Yılmaz da takımını soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

Haberin Devamı

Gerilim filmi gibi ikinci yarı

Çok güzel heyecan dolu bir final izledik . Tabii ki kazananı tek olacaktı ve bir taraf sevinecek bir taraf üzülecekti. Şu bir gerçek ki ikisi de futbolseverlerin gönlünde Süper Ligi hak etmişti.

Haberin Devamı

İkinci yarı gerilim filmi gibiydi. Bandırmaspor müthiş taraftarıyla tüm gücünü sahaya yansıttı ve önce beraberlik sonra galibiyeti hedefledi. Ancak karşısında skoru korumak açısından kompakt bir ekip buldu. İstanbulspor müthiş mücadele gösterdi ve Süper Lig'e çıkan 3. takım oldu. Gerçekten Osman Zeki Korkmaz ve öğrencilerini kutluyorum. Ama Mustafa Gürsel'in de hakkını yemeyelim, öyle bir sezon yaşadı ve yaşattı ki gönüllerde taht kurdu. Bize böyle güzel bir sezon güzel bir gece yaşatan iki ekibi de kutluyorum. Hoş geldin İstanbulspor, tebrikler.

YORUM YAZ