MENÜ

Her hafta ayrı bir aksiyon!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de Kayserispor saltanatı büyüyor. Sarı-Kırmızılı ekip iç sahadaki üstün başarısını bir türlü dış sahaya yansıtamıyordu. Ama lider geçtiğimiz hafta Gaziantep Belediyespor karşısında bu şanssızlığını da kırdı ve 1-0’la evine döndü. Aslında puan cetvelindeki yerini kadro olarak hak etmeyen bir ekip olan Gaziantep Belediyespor karşısında alınan
3 puan bence önemliydi. Cüneyt Dumlupınar’ın öğrencileri kontrollü futbolu erken bir golle süsleyip liderliğin keyfini sürdürdü. Üstelik Kayserispor bu galibiyeti alırken
takipçileri Adana Demirspor ve Osmanlıspor evlerinde berabere kaldı. Bir başka takipçi Antalyaspor ise Şanlıurfaspor karşısında deplasmandan 3-2’lik bir galibiyetle dönen takımdı.

Beklenen ayrılık!

Hami Mandıralı’nın öğrencileri 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada kalelerinde 2 gol görünce şok oldular, ancak son dakikada genç Berk İsmail şık bir kafa ile takımını 3 puana taşıdı. Antalyaspor’da 3 golün de 3 yeni transferden gelmesi dikkat çekiciydi. Şanlıurfaspor’da ise beklenen oldu ve uzun süredir koltuğu sallanan teknik direktör Cihat Arslan bu yenilgi sonrası Şanlıurfaspor ile yollarını ayırdı. Ordu’da da Ziya hoca kötü şartlara daha fazla dayanamadı ve görevi bıraktı.

Denizli defansı unuttu

Bu hafta ilginç sonuçlar ve ilginç 90 dakikalar izledik. Manisaspor bir korner golüyle öne geçtiği maçta Prijovic’in 2 golüne engel olamayınca Boluspor’a evinde yenilmekten kurtulamadı. Bucaspor ise Denizlispor’u 2-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 90’da attığı golle 3-2 yenmeyi başardı. Bucaspor’u kutluyorum, ancak bir çift sözüm olacak Denizlispor’a. Gerçekten deplasmanda bu kadar pozisyona girmek güzel, yeni transfer Rostand’ın 2 gol atması güzel de yenilen gollerin hali ne! Horozlar iyi bir ofansif güce sahipler, bol da pozisyon buluyorlar. Ancak defans anlamında durum vahim. Ben Bucaspor karşısında yedikleri 3 gole baktıktan sonra Engin İpekoğlu’nun acilen savunma futbolunu bu takıma oturtması lazım diyorum.

Gakgoş kayıplarda

Öte yandan Elazığ’daki düşüş bu hafta da devam etti. Cangele’nin nefis golüyle öne geçmelerine rağmen, Karşıyaka önünde birbirinden kötü goller yiyerek kaybettiler ve Play-Off yolunda büyük darbe aldılar. Karşıyaka ise evindeki gücünü gösterdi , kazanmasını bildi.

YORUM YAZ