MENÜ

Haydi Sivas

Abone Ol Google News

Avrupa Kupaları'nda ülkemizi başarıyla temsil eden ve gururlandıran Sivasspor bu gece yeni bir sınava çıkıyor. Geçen sezon Süper Ligi yenilmezlik serisiyle kapatan Yiğidolar, UEFA Konferans Ligi macerasına da 2’de 2’yle başladı. Rıza Çalımbay az ile çok işi yapmayı başaran bir teknik direktör. Bu özelliği Sivasspor’da daha da prim yaptı. Tabii ki bu durumda kulübün düzgün yapısı, mali disiplini de önemli etkendi.

Haberin Devamı

Hızlı hücuma yatkınız

Rakibi küçümseme gibi bir lüksümüz yok. BATE Borisov ilk maçta aldığı dış saha galibiyetinin rehavetiyle evinde turu kaybetti. Biz de ilk maçımızı Gürcistan’da oynayacağız ve evimize avantajlı bir skorla dönmek hedefimiz. Kadro olarak hızlı hücuma yatkın bir forvet yapımız var. Ayrıca orta alan gücümüz hem savunma hem de hücumu iyi yapabiliyor. Savunmamız birbirini çok iyi tanırken kalede Ali Şaşal yıllar sonra hak ettiği performansı yakaladı.

Gradel olsaydı...

Olimpiyatlar nedeniyle takımda olamayan Max Gradel bizimle beraber olsaydı çok çok iyi olurdu. Açıkcası Sivasspor ortalama performansıyla ikinci maç için bize yetecek skorla Sivas’a döner. Haydi Yiğido her zamanki gibi Avrupa Kupaları'nda ülkemizin yüzakı olmaya devam... Biz inanıyoruz sen yaparsın!

Haberin Devamı
YORUM YAZ