MENÜ

Hayal kırıklığı

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer; her şey bitmiş, sanki ligin son maçını oynuyormuş gibilerdi. Özellikle ilk 45 dakikada, Eskişehirspor’un da hücumu düşünmeyen oyun anlayışı karşısında tribünde uyuduk desek yalan olmaz. İlk yarıdaki tek heyecan Jaja’nın frikikiydi. Ama lider bir takıma yakışmayacak kadar temposuzdu Bordo-Mavililer...

Haberin Devamı

İkinci 45’te, ‘Herhalde devre arasında Şenol Güneş’in yapacağı telkinlerle hareketlenecek, agresif bir Trabzonspor sahada olur’ diye tahmin ediyorduk. Ancak yine değişen bir şey yoktu. Trabzonspor, özellikle orta alanı çok iyi kapatan Eskişehir karşısında Burak ve Umut’u kaçıramayınca gerçekten çaresiz kaldı.

Buna karşılık Eskişehirspor’un golle burun buruna geldiği 4 net pozisyon izledik. Biraz becerikli olsalar, sahadan 3 puanla ayrılabilirdi ev sahibi ekip. Sanırım Trabzonsporlu futbolcular, bu maçın şampiyonluk için ne kadar önemli olduğunun farkına varamamışlardı.

Tribünde, iki takımın da seyircisi, Bordo-Mavililer’in bu kadar etkisiz bir futbol oynayacağını beklemiyordu. Bence daha lig bitmedi ama Trabzonspor çok ağır bir yara aldı.

Haberin Devamı

Eskişehirspor’un neden bu kadar iyi oynadığının arkasında ise kimse bir şey aramasın. Böyle düşünenler Trabzon’un dün akşam üç puanı hak edip etmediğini düşünürse daha iyi olur.

Eskişehirspor’u özellikle maçın ikinci yarısında sergilediği futboldan dolayı kutluyorum. Trabzonspor ise futbolseverler için büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

YORUM YAZ