MENÜ

Hatalar skoru belirledi

Abone Ol Google News

Hafta içi Avrupa Kupası oynayan ve büyük efor sarf eden Galatasaray, Karagümrük karşısında etkisizdi. Terim’in kadro rotasyonu göze çarparken şans verilen isimlerin çok da verimli olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle orta alanı geçip ceza alanı içine yapılan ortalarla gol araması Karagümrük’ün işini kolaylaştırdı. Baskılı gözüken ama pozisyon bulamayan Galatasaray karşısında üstelik iki stoper değişikliği yapmak zorunda kalan Karagümrük sabırla rakibin hatasını bekledi. Nitekim ikinci yarıda Emre Kılınç’ın hatasını Bertolacci affetmedi.

Haberin Devamı

Galatasaray fizik olarak kondisyon olarak diri gözükse de ofansif zenginliğini sahaya yansıtamayan bir takım. Bu görüşümüzü Konya ve Göztepe galibiyetlerinde de söylemiştik. Ancak maçlar kazanılınca bazı gerçekler görmezden geliniyor. Fatih Terim üst üste hamlelerini yaptı ve bir anlamda sonucunu bekledi. Ve Mostafa Mohamed attığı gol ile takıma hayat verdi.

Beklere ihtiyacı var

Dünkü maçın bir notu da Galatasaraylı futbolcuların sahada kayıp düşmeleriydi. Hatta bu nedenle son anlarda kalesinde ikinci golü görebilirdi. Dünkü maç gösterdi ki Galatasaray’ın yaratıcı bir orta alana ve çizgiye inip etkili ortalar yapabilecek beklere ihtiyacı var. Özetle 90 dakikadan çıkan sonuç maçın hakkıydı diyebiliriz. Açıkçası futbol kalitesi beklentinin altındaydı ve basit hatalar skoru belirledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ