MENÜ

Hasret derbide sona erdi

Abone Ol Google News

Gerçekten futbol ambiansını özlemişiz. Gürsel Aksel’de muhteşem Göztepe taraftarının maç öncesi koreografisi ve 90 dakika dolu tribünlerin sonuca bakmaksızın desteğini görünce futbol adına umutlandım. Çünkü hem pandemi hem de futbolumuzdaki düşüş nedeniyle tribünleri terk eden seyirci geri gelir mi diye kendi kendime soruyordum, Göztepe seyircisi cevabını olumlu verdi tebrikler...

Haberin Devamı

Thaciano bitirdi

Maça gelince Gürsel Aksel’deki ilk İzmir derbisinde ilk yarı Göztepe oynadı ama soyunma odasına 1-0Altay önde gitti. Büyük bir baskı kuran Göztepe son vuruşları iyi yapamayınca aradığı golü bulamadı. Altay ise devre biterken Kazım Can’ın takipçiliği ve Göztepe kalecisi İrfan Can’ın hatalı çıkış ve dokunuşu pahalıya patladı. Deniz Kadah eski takımına karşı kaliteli bir penaltı kullandı ve Altay’ı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı yine sürprizle başladı. Beklenti yenik durumdaki Göztepe’nin baskı yapacağı şeklindeydi. Ancak Altay Brezilyalı Thaciano ile 2-0’ı yakalayınca başka bir ikinci yarı izledik. Altay skorun verdiği moral ve özgüvenle hem savunmayı hem de hücumu iyi yapar hale geldi.

Haberin Devamı

Çaresizliği ortaya çıktı

Taraftarının önünde kontrolsüz hücum denemeleri ve penaltı beklentileriyle geçen ikinci yarı Göztepe’nin biraz da çaresizliğini gösterdi. Altay 16 haftadır kazanamayan bir takım olarak yeni hocası Serkan Özbalta ile çok değerli bir 3 puanın sahibi oldu.

YORUM YAZ