MENÜ

Hafta içi çalışmadı fırsatı tepti!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için zor bir maç olduğu herkesin malumuydu. Niye derseniz bir kere karşındaki takım 17 haftadır kaybetmiyor ve şimdiye kadar ligde 17 beraberlik almış bir Sivasspor... Öte yandan Belözoğlu dönemi içinde test bir maçtı. Çünkü şimdiye kadar ki değişen sistemle kazanırken güç dengesi açısından Alanyaspor hariç çok güçlü rakiplerle oynamamıştı. Dün ilk yarıda sahaya çıkan Fenerbahçe 11’i, Sivasspor önünde şimdiye kadar ki iç saha performansından uzaktı. Pozisyonlara bakarsak Sivasspor’un da Fenerbahçe’nin de önemli gol girişimlerini izledik. Özellikle Sivasspor kalecisi Ali Şaşal hatasız bir ilk yarı oynadı. Yiğidolar aradıkları golü devre biterken fırsatçı Kayode ile buldu.

Haberin Devamı

Yeterli güce sahip mi?

Fenerbahçe üstüne giderek rakibine oyunu kabul ettirmek istedi ancak karşısında çok koşan ve reaksiyon gösteren bir rakip buldu... Emre Belözoğlu ikinci yarının başında Gustavo ve hemen ardından Samuel ve Cisse’yi alarak riske girdi. Maçta Hakan ile gelen Sivasspor’un 2. golü bir anlamda Fenerbahçe için zorlu bir süreci gösteriyordu. Ev sahibinin açıkçası hem iyi savunma, hem de iyi hücumu Sivasspor gibi bir rakip karşısında yapabilmek için yeterli gücü sahip mi soru işaretiydi! Üzerine gelen rakibi karşısında Sivasspor önemli ataklarla 3. golü aradı.

Haberin Devamı

Sivas hak etti ve kazandı

Son bölümlerde Fenerbahçe’den ezber bozacak bir performans göremedik. Sağlı sollu ortalarda Sivasspor savunması iyi kapandı. Açıkçası devamlı rakibin hatasını beklemek yerine organize ataklar ve şut denemeleri yapması gerekirdi Sarı-Lacivertli ekibin. Sivasspor karşısında yenik duruma düştükten sonra nasıl oynanırı çalışmamış bir Fenerbahçe izledik. Diğer sonuçlara baktığımızda Fenerbahçe ne kadar büyük bir fırsat teptiğini anlayacaktır. Sivasspor oynadığı gerçekçi futbolla hak ettiği 3 puanı aldı.

YORUM YAZ