MENÜ

Güçlü oyunla favori Kartal

Abone Ol Google News

Süper Lig’de ilk yarıyı lider bitiren Beşiktaş, ikinci yarıya moralli başlıyor. Trabzonspor karşısında ezberlediğimiz bir 11 ve sistem sahada olacaktır. Geçen sezonun ortasında Abdullah Avcı’dan aldığı takımı, Şampiyonlar Ligi’ne sokan ve şimdi de lider yapan Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Sergen Yalçın, ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Hücum iştahı inanılmaz

Karşılaşmaya dönersek; Avcı’nın Trabzonspor’u ilk maçtaki Trabzonspor değil, yeni transferlerle daha derli toplu etkili bir ekip. Yani bugün Beşiktaş karşısında Göztepe gibi mücadele eden ama İzmir ekibinden daha fazla ofansif güce sahip bir rakip bulacak. Orta alanı en büyük kozu olan Beşiktaş’ın bu bölgedeki oyuncularının efor olarak daha üste çıkmaları gerekecek bir 90 dakika göreceğiz. Özellikle rakibin hızlı hücumlarına karşı çok dikkat etmeli. Çünkü Beşiktaş savunmasını şimdiye kadar rahat oynatan önlerindeki orta alan kalitesi. O nedenle bire bir rakip forvetle eşleşmelerde Beşiktaş’ın sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum. Ama top Beşiktaş’tayken inanılmaz bir hücum iştahı olduğunu biliyoruz. Özellikle ilk golü bulduktan sonra Beşiktaş için işler çok kolaylaşıyor.

Haberin Devamı

Golcüleri beslemede başarılılar

Kanatlardaki gücüne bakarsak Kara Kartal, Trabzonspor’u bu bölgeden çökertebilir. İki bekin ve iki ön kanadın gücü, golcüleri besleme açısından son derece başarılı. Trabzonspor, İstanbul’a moralli geldi. Bunun içinde Süper Kupa da var ama yorgunluğunu da unutmayalım. Beşiktaş, her zamanki gibi rakibe karşı dominant oyununu sahaya yansıtırsa bu maçı da kayıpsız geçmeye çok yakın...

YORUM YAZ